Arama sonuçları: *

1. W

SSD yazma hızım düşük ne yapmalıyım?

SAMSUNG 500GB 870 EVO SATA 3 2.5" SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma) ssd yi yeni aldım daha 1 ay oldu.İlk testleri yaptığımda hiçbir sorun yoktu ama şimdi bi baktım yazma hızım 380 lere düşmüş neden düşmüş olabilir ve ne yapmalıyım sizce garantiye falan gönderiyimmi?
  2. W

Ssd yazma hızım düşük

Ssd de yazma hızım düşük ve ben bu ssd yi alalı 1 ay oldu 1 ay önce böyle bir problem yoktu garantiye göndersem değiştirirlermi
  3. W

Hdd ve ssd yazma ve okuma hızları iyi mi??

Hdd: TOSHIBA OCZ 480GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (Okuma 555MB / Yazma 540MB)
  4. W

hdd hiçbir dosya geri gelmeyecek şekilde formatlamak istiyorum yardımcı olurmsunuz

hdd hiçbir dosya geri gelmeyecek şekilde formatlamak istiyorum yardımcı olurmsunuz
  5. W

m2 ssd sizce almalımıyım?

Şuanki ssd ölmüş yani kötü durumda ben bu ssd yi almaya karar verdim SAMSUNG 500GB 870 EVO SATA 3 2.5" SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma) fakat bi m2 ssd mi alsam diye düşünmedim değil SAMSUNG 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 3200MB Yazma) hangisini alıyım sizce bu arada ssd veya...
  6. W

Hdd ve ssd nin değerleri sizce iyi mi??

Hdd ve ssd kullanıyorum yeni pc topladım fakat oraya hdd veya ssd lazım şuanki yani altta gördüğünüz değerlerdeki hdd ve ssd yi yeni pc me aktarıyım mı? yada neden aktarmamalıyım? Hdd: TOSHIBA OCZ 480GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (Okuma 555MB / Yazma 540MB)
  7. W

Hdd ve ssd değerleri

Sizce nasıl iyi mi? değerler?
  8. W

Hdd ve ssd yi nasıl ayırt edebilirim

yerel disk c yerel disk d yerel disk e sağ tıklayıp , özellikler seçeneğine tıklayıp , çıkan sayfadan "donanım" kısmına tıkladığımda 3 ün de de SEAGATE yazıyor ne yapmalıyım
  9. W

Hdd ve ssd kullanıyorumda oyunları ve windows u nereye kurmalıyım

Hdd ve ssd kullanıyorumda oyunları ve windows u nereye kurmalıyım
  10. W

Hdd ve ssd performaslarım düşükmü sizce?

Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 7200Rpm 64MB 210Mb/s okuma Harddisk TOSHIBA OCZ 480GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (Okuma 555MB / Yazma 540MB) Sizce değerler iyi mi??
Top Bottom