Arama sonuçları: *

1. Hudzell

PNY XLR8 CS3030 alınır mı ?

Dostlar ürün nasıl gözüme bu sefer bunu kestirdim anakart gen 3.0 olduğu için 3.0 ssd arıyorum forumda kerem beyin incelemesi de pozitif ama sizin düşüncenizi merak ediyorum...
  2. Hudzell

Öneri 1500 TL M.2 SSD önerisi

Dostlar bu bütçe aralağında artık DRAM'i olan SSD var mı bilmiyorum aradım göremedim. Varsa DRAM'li yoksa da bu bütçeyi hak eden SSD önerir misiniz ?
  3. Hudzell

Yardım Taşınabilir cihazı dahili depolama gibi takıp format atmak mümkün mü ?

Dostlar soru biraz kafa karıştırıcı gelmiş olabilir açıklamak gerekirse elime format atmak için bi sistem geldi, sisteme cafe yazılımı kurmuşlar windows açılınca anında donuyor. Bundan ötürü klasik rufus indirip flaşa attım isoyu biostan önceliği ayarladım falan Ancak usb'yi başlatmak için bir...
  4. Hudzell

Öneri 1 TB Sata SSD önerisi

Dostlar sıfır veya ikinci el mümkün olabildiğince en ucuz f/p 1 tb sata ssd arıyorum Eğer ilan linki koyacaksanız da istanbul içi olsun. Bütçemi ona göre belirleyeceğim maytap geçmek adına absürt önerilerde bulunmayınız.
  5. Hudzell

Yardım 20.000 saat çalışma süresi olan SSD'min sağlık durumu sizce nasıl ?

Dostlar bu suv400 model bu ssd'nin sağlık durumu sizce nasıl ? Biliyorum diğer değerler pek de iç açıcı değil ancak bu kadar süre çalışmış bir ssd'nin sağlının %90 olması iyi mi ?
  6. Hudzell

SSD bilgisayarın diğer parçalarını bozacak sorun yaratabilir mi ?

dostlar diyelim ssd bozuldu vs bir durum oldu ssd bozulduğunda anakart psu vb diğer parçalara zarar verebilecek bir potansiyeli var mıdır ? 1618089510 @kandes22
  7. Hudzell

Windows'u hangi depolamaya kurmalıyım ?

Dostlar yeni sistem aldım içinde 500 gb m.2 ssd beraberinde gelmekte ben de ek olarak 240 gb eski cihazımda kullandığım sata ssd taktım babamla tartışıyoruz deminden beri ben diyorum ki windows'u 240 gb ssd ye kuralım 500 gb m.2 ssd'yi kalan şeylere ayırırız babam diyor yeni depolamaya kuralım...
  8. Hudzell

hangi ssd'ye windows kurmalıyım ?

dostlar elimde 550 500 yazma hızına sahip 240 gb sata ssd ve 1 tb 2400 1950 m.2 ssd var sizce hangisine windows kurmalıyım ? m.2 alanı geniş olduğundan oyun felan kuracağım yorulursa diye sata ssd ye kurmayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım sizin fikirlerinizi bekliyorum.
  9. Hudzell

Öneri M.2 SSD hangi markalar kalitelidir

dostlar soru başlıkta kronik sorunu olmayan mümkünse f/p m.2 ssd söyleyebilir misiniz bütçe max 500 ama 500'ün altında olursa iyi olur
  10. Hudzell

Yardım SSD Sağlığım normal mi ?

dostlar arkadaşımdan elime bir ssd geçti bilgisayarımda kullanmayı düşünüyorum da aklıma takılan birkaç soru var ssd'in toplamda 9000 gb okuma yazmışlığı var 15 bin saat çalışmışlığı var yine de sağlığı %95 bu doğru mudur yoksa sağlığını yanlış mı gösteriyor pek inanasım gelmedi
  11. Hudzell

Yardım SSD'de okuma-yazma hızında anormallik var bunun sebebi nedir ?

dostlar 550-490mb/s olan bir ssd de test sonuçlarında bi tuhaflık olduğunu düşünüyorum sizce sebebi nedir model...
  12. Hudzell

Yardım SSD satacağım sizce ne kadarlık bir fiyat biçmeliyim

dostlar arkadaşıma ssd satacağım ancak ne kadar bir fiyat söylemeliyim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ssd ...
  13. Hudzell

Yardım SSD'ye Low Level Format nasıl atılır ?

elime sözde "hacklenmiş" bir ssd geçti ve bunu kullanacağım ama kendimi garantiye almak istiyorum bu yüzden low level format atacağım ancak nasıl olur bilmiyorum ssd'ye low level format nasıl atabilirim
  14. Hudzell

Bu ssd kaliteli mi ?

dostlar öneri istemiyorum bu ssd hakkında yorumlarınızı merak ediyorum sizce kaliteli mi ömür ve performans açısından iyi mi marka olarak iyi mi genel bi yorumunuzu alabilir miyim https://www.incehesap.com/adata-su630-asu630ss-480gq-r-ssd-disk-fiyati-42108/
Top Bottom