Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Harici HDD Diğer Portları Etkiliyor Mu?

Merhabalar. Harici HDD alacağım. Hem gücünü USB'den alıyor hem veri yolu olarak USB kullanıyor. Haliyle diğer portlardaki adaptörlü harici HDD'lerin ya da ekipmanların performansını düşürür mü? Harici HDD'ler 7/24 kullanımda sıkıntı çıkarır mı?
  2. B

Farklı Boyutlarda HDD Önerisi

Merhabalar. Aşağıdaki alan ve fiyat tablosuna uyan bildiğiniz HDD'ler var mıdır? 4TB HDD için 800 TL altı, 6TB HDD için 1200TL altı, 8TB HDD için 1600TL altı, 10TB HDD için 2000TL altı HDD aramaktayım. Aradığım HDD'leri masaüstü bilgisayarımda kullanacağım. 3.5" bir HDD istiyorum. Teşekkürler...
  3. B

4TB ve 8TB HDD Önerisi

4TBve 8TB sağlam ve uzun süre güdebilecek kronik sorunu olmayan HDD önerir misiniz? 4TB için 950-1000TL bütçem var.
  4. B

550-600Tl SSD Önerisi ve HDD Hakkında Bilgi

Merhabalar. 550-600 civarı yüksek TBW'a sahip, kronik sorunu olmayan bir SSD önerebilir misiniz -a200 dışında-? SSD'nin nvme olması ilk tercihimdir. Uzun süre kullanmak istiyorum. Çok veri yazılacak. Bir de 500TL 2TB HHD alacağım. Bu modeli tercih ediyorum...
  5. B

NEOFORZA SSD Kullanan Var mı?

Merhaba; Neoforza ssd kullanan var mı?
  6. B

ADATA SU750 Kullanan Bakabilir Mi?

Merhaba; ADATA SU750 SSD kullanan arkadaşım varsa benimle özelden iletişime geçebilir mi lütfen? 1604328993 @keremcnsz24 hocam bildiğin kullanıcı var mı?
  7. B

WD Grenn HDD Sağlık Durumu Nasıl?

Aradaşlar 7-8 yıllık hdd'nin sağlık durumu nasıl. Değiştireyim mi ? ( Daha güncel olsun diye bugün bu soru hakkında 2 konu açtım)
  8. B

WD Green HDD Sağlık Nasıl?

Arkadaşkar 7-8 yıllık hdd'in durumu. Sağlık'ta iyi yazıyor ama hata oranları felan nasıl?
  9. B

Kronik Sorunlu Ssd ve Malum site

Arkadaşlar Donanım Arşivi, Kronik Sorunlu Ssd rehberinde circual bx500 varken malum sitenin rehberinde neden yok.
Top Bottom