Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Ssd mi garantiye gönderdim farklı marka ssd geldi ?

Elimde pny cs3030 250gb lik bir M.2 ssd vardı ssd bozulsu ve garantisine yolladım ardından değişim yapıldığı söylendi ve şimdi ürün elime ulaştı fakat internette herhangi bir fiyat bulamadım bu gelen ssd hakkında sizce ne yapmalıyım geri göndermelimiyim şuanda pny stock larında yokmuş öyle...
  2. S

Yardım Ssd yi sökünce win yüklü olan m2 ssd yi görmüyor ?

Arkadaşlar merhaba şuanda sistemimde bir tane m2 hdd ve normal sata ssd var windivs m2 ssd de diğer sata ssd yi söküp diğer pc me takıcam fakat söktüğümde m2 ssd mi görmüyor pc yi açamıyorum neden görmüyor yardımcı olursanız sevinirim
  3. S

220 tl 120 gb ssd önerisi

başlıktada yazdığı gibi arkadaşlar bir ssd arıyorum ve bilemedim rica etsem yardımcı olurmusunuz teşekkürler
  4. S

windows güncellendikten sonra gta 5 kasma sorunu ?

arkadaşlar dün gece pc mi kapattığımda (ekrana windows denetleniyor pc nizi kapatmmayınız yazıyordu ) ve 10 15 dakika açık kaldı ama kapanmadı pc ve bende tuşundan elimele kapattım herhangi sorun olurmu veri kaybı vs ve diğer gün pc yi açtığımda kasmayan gta 5 ofline online modlarda ilk girdiğim...
  5. S

Sandısk ultra ssd alınır mı? 500 gb?

SanDisk Ultra 3D 500GB SATA 3.0 2.5″ SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma) Arkadaşlar bu ssd alınır mı? sıkıntısı varmıdır hazır sistem alacağım içinde var
Geri