Arama sonuçları: *

1. Zarafel

Laptobuma bu ssd olur mu? (samsung)

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08TJ2649W/ref=crt_ewc_title_dp_1?ie=UTF8&smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1 Bu ssd yi HP hp pavilion gaming laptop 15-ec2023nt laptobuma takmak için alıcam. Takılır değil mi?
  2. Zarafel

Laptop 1 TB HDD Önerisi

Bütçem 700 tl ye kadar
  3. Zarafel

500gb-1TB 2"5 inç Hdd önerisi lütfen

Laptobum için hdd arıyorum 2-3 sene götürebilecek hemen bozulmayacak bir şey. Laptobumda m2 ssd mevcut 250 gb lık ayrıca
  4. Zarafel

1500-2000 TL Arası m2 ssd arıyorum

Bu bütçede hem f/p hem de kaliteli hangi m2 ssd yi alabilirim
  5. Zarafel

Hangisi daha öncelikli Ram mi SSD mi

8 gb 256 gb m2 ssd li laptoba sahibim. Rami 16 yapıp Samsung 980 pro 1TB ss di alacağım 1 ay ara ile. Hangisini önce almalıyım? Haziranda yurt dışından gelen ürünlerin vergisi artıyor vs deniyordu buna bakarak ssd diye düşündüm ancak ram de sıkıntı olmaya başladı
  6. Zarafel

M2 ssd nin yanına hdd alınır mı?

250GB M2 SSD var laptop kullanıcısıyım sistemim bunda. Oyun oynuyorum. Laptobun sadece 1 m2 ssd yeri var. Bunun yanına oyun depolamak için 1TB hdd almak istiyorum. 2. m2 ssd yeri olsaydı 2. yi de m2 ssd alırdım ancak malesef :/ M2 ssd nin yanına hdd koymak sistemi yavaşlatırmı
  7. Zarafel

Samsung 970 Evo Plus vs 980

Fiyat farkı 970 300 tl daha fazla ben 970 evo plus almaktan yanayım sizin fikriniz nedir
  8. Zarafel

SSD sağlığı ve durumu normal mi?

Laptobumla gelen m2 ssd yi yaklaşık 7 aydır kullanıyorum bu değerler normal mi? sayılar biraz az geldide
  9. Zarafel

Ssd vs Harddisk. Öneriye ihtiyacım var.

Selam arkadaşlar Laptobumda m2 ssd takılı ancak 256gb olduğundan yer yetmiyor şimdi yeni bir depo alanı alıcam ama normal ssd mi olsun yoksa harddisk mi kararsızım. Min 1 TB alacağımdan ssd fiyatı çok pahalı geliyor alabilirim ancak bütçemi zorlar. Sizce m2 ssd nin yanına bütçemi zorlayıp...
Geri