Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

120 GB SSD Almayın Başınız Ağrımasın

Diskin içinde kurulu bir oyun bile yok. Kurulu olan şey sadece işletim sistemi ve ufak tefek programlar. Benimki sadece öneri tabi.
  2. CesarVialpando

HDD'deki Windows'u Silip SSD'ye Yeni Bir Tane Kurmak

Selamlar. HDD'deki Windows'u kaldırıp SSD'ye yeni bir tane kurmak istiyorum. Bunu nasıl yapacağım? Basit ve anlaşılır şekilde anlatırsanız sevinirim.
  3. CesarVialpando

Anakarttan çıkan SATA kablosunu kullanabilir miyim?

Ssd'yi takmak için sata kablosuna ihtiyacım varmış. Anakartımın içinden bu kablo çıktı bununla ssd takabilir miyim?
  4. CesarVialpando

SATA SSD TAKMA HAKKINDA YARDIM

Merhabalar. Hali hazırda SATA bir SSD'ye sahibim. Fakat atacağım fotoğrafta da görüldüğü üzere burada birsürü sata kablosu var. Hangisini takacağım?
  5. CesarVialpando

Harddisk'den SSD'ye WİN10 Taşıyabilir Miyim?

Halihazırda 1TB'lik HDD kullanmaktayım. Yeni bir SSD siparişi verdim. Ben yalnızca Windows 10'u SSD'ye kopyalayıp diğer verilerin HDD'de kalmasını istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür? Google'de bununla ilgili bir bilgi bulamadığım için soruyorum.
  6. CesarVialpando

120 GB SATA SSD ÖNERİSİ

Merhaba bugün bir ssd alacağım ama iki model arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz? Neden önerdiğinizi *sebebiyle* birlikte yazarsanız sevinirim...
  7. CesarVialpando

200 TL 120 GB SSD ÖNERİSİ YARDIM

Beni uzun süre idare edecek ve sağlığı düşmeyecek bir ssd arayışındayım. Aşağıdaki modellerden hangisini almalıyım? https://www.trendyol.com/kingston/a400-ssdnow-120gb-500mb-320mb-s-sata3-2-5-ssd-sa400s37-120g-p-2516792?boutiqueId=577822&merchantId=109239...
  8. CesarVialpando

120 GB SATA SSD ÖNERİSİ

Soru yukarıda.
  9. CesarVialpando

240 GB SSD APACER VS GIGABYTE

Daha öncesinde de ssd konuları açmıştım fakat eleye eleye bu iki model arasında kaldım. Sizce gigabyte mı apacer mı...
  10. CesarVialpando

300 TL Hangi SSD'yi Almalıyım?

Aslında Apacer alacaktım sonradan bunları görünce kafam karıştı. Siz hangisini önerirdiniz? https://www.trendyol.com/intenso/int3813440-2-5-240gb-520-500mb-s-okuma-yazma-sata-3-ssd-p-32433674?boutiqueId=559106&merchantId=120250&gads=true...
  11. CesarVialpando

350 TL SATA SSD ÖNERİSİ

350 tl ile bana yavaşlamayacak ve sağlığı düşmeyecek bir ssd önerir misiniz?
  12. CesarVialpando

300 TL SATA SSD Önerisi

Selamlar. Bir ssd almak istiyorum ve bunun için 300 tl bütçe ayırdım. Yavaşlama sorunu olmayacak ve sağlığı düşmeyecek bir ssd önerisi alabilir miyim?
Geri