Arama sonuçları: *

1. mert.etg^

Çözüldü✓ HDD simgesi böyle gözüküyor izinlerde sorun mu var?

(D:) eski HDD'de böyle gözükmüyordu gerekli izinlerden dolayı mı bu simge var yoksa sadece simge olsun diye mi var? Herhangi bir sorun olurmu? (HDD'yi PC'ye taktığım da Windows 10 yükseltme Flash'ı ile formatlamıştım)
  2. mert.etg^

Çözüldü✓ HDD yandı oyunları SD karta kurabilir miyim?

Evet HDD öldü ve kullanamıyorum elimde 16GB SD kart var (PC'de SSD var ama içine oyun kurmak istemiyorum) SD kartın içine GTA VC, SA falan kurabilir miyim? Biraz daha abartayım LOL kursam SD kart HDD den farklı olarak sadece hafıza ve okuma yazma değerleri olarak mı düşük kalır yoksa böyle bir...
  3. mert.etg^

HDD'de Win10 SSD'de Win10 var çakışma olur mu?

başlıkta da gözüktüğü gibi ssd kullanıyorum alan yetmediği için eski laptopumun hdd sini takmak istiyorum fakat ikisinde de win10 kurulu sistemi açarsam çakışma olur mu yoksa birine öncelik mi vermem gerekir veya hdd nin içini mi boşaltmam gerekiyor ve nasıl boşaltırım
  4. mert.etg^

Laptop HDD Masaüstüne takma

eski laptopumun hdd sini masaüstüne takmak istiyorum fakat masaüstünde 222gb ssd takılı. hdd nin girişlerne baktığımda 1 tane eksik kalıyor hdd kısmına bakarsanız ordaki uzun ve en sağındaki 4 pinli giriş var ortadaki kısa yer için giriş yok. yeni kablomu almalıyım alırsam nereye takacağım...
Top Bottom