Arama sonuçları: *

1. Alioskii

Yardım Hangi SanDisk Belleği Almalıyım?

Arkadaşlar 256gb bir model arıyorum. Sandiskin çok fazla ürünü var ve bilgimde yok. Birisi Sandisk Ultra, Birisi Ultra Flair, Birisi Ultra Curve gibi çeşit çeşit modeller. Sizede bir danışmak istedim. 1-...
  2. Alioskii

Öneri 128/256 Flash Bellek Önerisi

Arkadaşlar 128 veya fiyat performans bunu almanı tavsiye ederim dediğiniz, kullandığınız ısınmayan 256gb flash bellek var mı? Yazma okuma hızı önemli benim için. PCde tüm girişler var 3.2 vs
  3. Alioskii

Harddisk DİKKAT Sorunu

Arkadaşlar harddiskimde böyle bir şey çıktı neden ve nasıl çözebilirim
  4. Alioskii

Laptopa Masaüstü Harddiski Takabilir miyim?

Arkadaslar bildiginiz uzere 256gb ssd yetmesi imkansiz. 500gb tasinilabilir harddisk desen 210tl den assagi yok. Masaustu harddiskleri daha ucuz oluyor ve daha uzun omurluymus sanirim. 500gb masaustu harddiski alsam laptopa baglayabilecegim adaptor gibi bir sey var mi? Laptopta type c girişide...
  5. Alioskii

Taşınılabilir Harddisk Alınır mı? (Lütfen yardım)

Arkadaşlar 1 ay oldu laptop aldığımdan beri aklıma kazındı bu soru. Şimdi dahili harddisk alsam çok pahalı servise yolla gel ne olacağı belli değil yolda, bilgisayarın ağırlığı artıcak ki bu benim için çok önemli ultrabook kullanıyorum. Harddisk takır takır ses çıkartıyor çok pahalı bir şey...
  6. Alioskii

Laptop için Harddisk Önerisi

Arkadaşlar Swift3 kullanıyorum. Harddisk önerir misiniz 500gb olsun ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.
Top Bottom