Arama sonuçları: *

1. marilyn

Yardım Windows kurulum kısmında diskler görünmüyor

İntellerde flash belleğe bir dosya atip hallediliyorda benim işlemci amd bir ara gene yaşamıştım bir şeyler atıp çözmüştüm diye hatırlıyorum konu hakkında bilgisi olan varmı videolardaki hep intel işlemciler için
  2. marilyn

Yardım ssddeki dosyalar silinmiyor

laptobum için ssd takmıştım ama windows update buga soktu ve windows bozuldu bende pc açılmadığı için ssd yi söküp kasalı pc me tekrar windows kurmaya çalıştım ama ne biosdan isoyu boot ettiğimde ssd yi silebildim ne cmd ile nede diski biçimlendir diyerek sildiğim dosyalar sürekli geri geliyor...
  3. marilyn

Yardım elimde bir ssd var ve içindeki windows silinmiyor

ssddeki windows silinmiyor sildiğim dosyalarda geri geliyor bu ssdyi kullanmak istiyorum ama kullandırmıyor örn anatomi jpg sini siliyorum tekrar geliyor içinde başka bir windows yükliyeyim dedim olmadı buga giriyor windows update içindeki windowsu buga soktuğunu düşünüyorum bu ssdyi boot...
  4. marilyn

Yardım bad sector alıyorum diski bölüp nasıl kurtarabilirim

test burada takılıyor açıkcası hdd ye csg atmayı planlıyorum bayadır kullanıyordum şimdi bad sector azalmış gibi bir şey garip şekilde gidip hdd de almak istemiyorum 30 gb oyun için nasıl yaparız bir fikri olan varmı
  5. marilyn

Yardım Ssd deki dosyaları silemiyorum silince geri geliyor

Evet 1 aydır kafa patlatığım konu diski siliyorum buraya kadar her şey hoş sonra (windows bu diske yüklenemez disk bir süre sonra bozulabilir kullanabilen başka sabit diskler varsa windowsu başka bir konuma yükleyin ) hatasını alıyorum yeni diyip diski aktifleştiriyorum ama o da ne sildiğim tüm...
  6. marilyn

Yardım Hdd böyle taktım mecburen çıkarsa bozulurmu

Fotoğrafta görüldüğü gibi cd yerini hdd ye dönüştürücü sığmadığı için kırdım içindeki kartı alıp taktım altındaki hdd sabitleyicide söküp hdd yi ona sabitledim ama orada bağımsız şekilde duruyor herhangi bir olayda çalışırken çıkarsa hdd bozulurmu
  7. marilyn

Yardım Ablamın laptobunu upgrade yapacağım

Malum okuma yazması düşük hdd ve 4gb ram olunca bilgisayar boşta çok kasıyor bu yüzden ssd ve ram takviyesi yapacağıma ama ne m2 nede başka sata yuvası var ben cd yerini söksem bunu taksam işe yararmı kullanan varmı çalışıyormu
  8. marilyn

Yardım HDD den ses geliyor nasıl cozerim

Arkadaşlar eski kasamdan söktüğüm HDD nin bad sector taraması yaparken yarıdan biraz fazla tarama gerceklestiginde böyle bir ses duymaya başladım düzenli aralıklarla geliyor video çektim ama atamiyorum foruma böyle nasıl anlatayım 5 saniyede 1 oluyor ve bir sürtünme sesi geliyor 1602958195 Ek...
  9. marilyn

Yardım Kablolama doğrumu yanlışmı

Ssd anakart psu bağlantıları doğrumu
Top Bottom