Arama sonuçları: *

1. G

2 farklı biri m2 ssd de steam oyunlarını bölebilirmiyim

Cs go vs rekabetçi oyunları m2 ye diğer hikaye oyunlarını sataya atma gibi bi şansımız varmıdır steam oyunlarını taşımayı biliyorum ssd den ssdye ama oyun oyun mu taşınıyor yoksa bütün steam olarak mı bunları ayırabiliyoruz değil mi
  2. G

M2 ssd aldım ama fiyatlar düşüyor iade edeyim mi

Kingston m2 ssd aldım 250 gb lık n1 den kupon la papara cashback le 370 e denk geldi fiyatlar şuan düşüyor ssd lerde dolar yüzünden mi bilmiyorum ama iade edeyim mi geri paketi açmadım kara cumada daha iyi fırsatlar olurmu belki beklersem bütçede arttırıp 500 gb geçebilirim 500 tl ye felan...
  3. G

A2000 250 gb ssd 355 tl nasıl?

Windows u uygulamaları vs atacağım oyunları başka ssd de toplayacağım o yüzden bütçemde buna yetti kuponla bu fiyata düşürdüm ve sipariş ettim daha iyisi bulunurmuydu
  4. G

Öneri 450 tl alınabilecek en iyi m2 ssd

İndirimlerle alınabilcek en iyi ssd ler hangileri
  5. G

400 tl m2 ssd önerisi

Alabilceğim en iyi ssd hangisidir 250 gb yeterli
  6. G

400 tl alınabilcek en iyi m2 ssd

soru başlıkta oyunları vs şuanki ssd ye atıcam geri kalanı bu ss de kalıcak 250 gb yeterli kaliteli ve uzun ömürlü olsun
  7. G

Sistemime en uygun m2 ssd önerisi

Sistemime en uygun m2 ssd yi arıyorum aklımda jd512 var 565 tl ye 500gb daha ucuz yok çıkabileceğim max değer 600 tl 1 kuruş daha fazla çıkmıyor ve ssd soğutması olmadan sistemimde m2 ssd ısınırmı problem çıkarır mı
  8. G

JD512 ssd sizce şuan ki fiyatına göre nasıl daha iyisi varmı?

https://www.incehesap.com/james-donkey-jd512-512gb-ssd-disk-fiyati-42907/ Ssd baya düşmüş fiyatı sizce nasıl alınır mı daha iyisi var mı indirimlerden önerdiğiniz min 500 gb olması lazım
  9. G

M2 ssd ye geçeceğim çok uğraştırır mı

Ssd sorunlu bende ki imzadaki sistemde görüyosunuz m2 alıp takacağım 500 gb herşeyi tekrardan kuramam o ssd ye oyunlar vs de ocz de kalsın istiyorum sadece windowsda sorun çıkartıyor ssd windows u m2 ye geçirme aktarma taşıma yapabilirmiyiz
  10. G

11.11 indirimlerinde alınabilecek en iyi f/p m2 ssd

Arladaşlar indirimleri biliyorsunuz hangi ssd yi alabilirim bütçe sormanıza gerek yok siz en f/p ssd leri atabilirsiniz 500 tl şuan var duruma göre arttıracağım
  11. G

sandisk ultra m2 ssd nasıldır ?

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-sandisk-ultra-3d-sdh3n-500g-g25-m-2-pci-express-3-0-fiyati,773857916.html ssd bu arkadaşlar herhangi bi kronik sorunu problemi varmıdır alınır mı? daha ucuza daha iyileri veya başka seçenekler nelerdir max 600 tl bütçe 500 gb olması lazım
  12. G

en iyi f/p m2 ssd önerisi ? kara cumayı beklemeli miyim ?

evet ssd değişeceğim sorularım başlıkta
  13. G

Sandisk ultra m2 ssd mi sata mı?

Aşşağıdaki ssd lerden hangisi daha mantıklı neredeyse aynı fiyatlar ya da alabilceğim daha iyi bir ssd varmıdır önerilere açığım https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-sandisk-500-gb-ultra-3d-sdh3n-500g-g25-m-2-pci-express-3-0-fiyati,773857916.html...
  14. G

Sadece windows u ssd ye klonlama

Arkadaşlar bende ki ssd kronik sorunlu bu yüzden yeni ssd alacağım ama oyunlarda değil windows ta prooblem yaşıyorum o yüzden sadece windowsu kopyalamak istiyorum bunun bi yolu varmıdır oluyormu yok sa illa hepsi birden mi kopyalanması gerekli
  15. G

Akabilceğim en fiyat performans ssd

Arkadaşlar ssd alacağım bende ki gördüğünüz ssd kronik sorunlu sağlığı çabuk düşüyor berbat olmadan ssd dğişimi yapacağım önerebilceğiniz en güzel ssd nedir sorunsuz olan oyunlar oynuyorum ve normal günlük takılıyorum film youtube vs m2 gereklimi yoksa hiç bi anlamı yok mu tavsiyeleriniz...
  16. G

120 gb alabilceğim en ucuz m2 ssd

arkadaşlar içine sadece windowsu aktaracağım oyunlar için şuanki ssd de bi problem yok onu kullanmaya devam edicem ama windows kullanırken kitleniyor ikide bir deli ediyor pc yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum neyse alabilceğim problemsiz m2 ssd hangisidir en ucuz ve sorunsuz
  17. G

Bu sisteme hangi ssd yi almalıyım

Arkadaşlar sistemim imzadaki sistem ssd de bağzı sorunlar yaşadım bunun için değiştireceğim bütçe yok ama ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur min 480 gb m 2 olması çok aşırı fark eder mi? bilmem ama tabii ki herzaman olması iyi olur önerilerinizi bekliyorum
  18. G

alınabilecek en iyi sorunsuz hatasız ssd nedir ?

arkadaşlar sistem imzadaki sistem bi kaç problem var takılma vs ssd den dediler ssd yi değiştireceğim gibi gözüküyor sizce en iyisi hangisi m2 de olabilir ama gerek varmıdır bilemem bütçem kısıtlı çünkü min 480 gb
Geri