Arama sonuçları: *

1. rainbowgamer

SSD Doldu Ne Yapılabilir ?

SSD diski doldu ama HDD'de yer var.SSD'de silsem de biraz yer açılmıyor ve silebileceğim çok şey yok.Herhangi bir alternatif yolla diskte nasıl yer açabilirim ?
  2. rainbowgamer

Bu harddisk kasaya takılır mı ?

Arkadaşlar My passport hard diski kasaya takılabilir mi nasıl ?
  3. rainbowgamer

SSD sıcaklığı performans etkiler mi ?

Arkadaşlar SSD sıcak çalışırsa oyun SSD'de kurulu olmasa bile performansa etki eder mi ? SSD=Crucial BX500 (sıcaklıklar boşta 45 civarlarında)
  4. rainbowgamer

Ssd sağlığı performansı etkiler mi ?

Crucial BX500 var.Evet çok sorunlu bir ssd.Sağlık durumu şuan %87 ve 40 derece sularında.Oyunlardaki performansımı veya masaüstünde yaptığım herhangi birşeyin hızını ne kadar etkiler ?
  5. rainbowgamer

SSD Firmware nedir ?

BX500 240GB kronik sorunlu bir ssd'ye sahibim ve firmware güncellemesi ile birşeyleri ortadan kaldırabiliyormuşuz.Nedir bu ?
  6. rainbowgamer

SSD Sağlık durumu %88

Arkadaşlar BX500 ssd var 240gb pc yi alalı 1 yıl oldu diyebiliriz ve ssd sağlık durumu %88 nasıl sizce ?
  7. rainbowgamer

SSD,HDD test sonuçları

CrystalDisk programıyla sağlık durumuna baktım. HDD=7200RPM,539 count Sıcaklık=35 Sağlık durumu=iyi SSD=541 cound Sıcaklık=45 Sağlık durumu=%88 Pc'yi alalı 11 ay falan oldu.
  8. rainbowgamer

Crystal Disk Info nasıl yapılır ?

Crystal Disk Info uygulamasını indirdim dahili depolamalarımın sağlığını ölçmek istiyorum nasıl yapılır ve güvenli mi ?
Top Bottom