Arama sonuçları: *

1. U

SSD disk dosya sistemi RAW olarak gözüküyor

Merhabalar. Az önce format attım. Sistemimde 3 tane ssd var 1 tanesini ayırmıştım. Ayırdığım diskin birisinde sistem yüklüydü format attım ve yeni aldığım m2 ssdye windows 10'u yükledim ama sistem yüklü olan eski ayrılmış kısım şu anda RAW olarak gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Mümkünse...
  2. U

Bölünmüş C diskini formatladığımızda D'de ki veriler gider mi?

SSD diskimi C ve D'ye bölmüştüm. Format atacağım ve sadece sistemin kurulu olduğu C diskini temizlemek istiyorum. D diskindeki verilere bir şey olur mu? Biliyorum, farklı disk olsa diğerlerini biçimlendirmediğimiz sürece sorun olmaz ama C ve D aynı ve sistemin yazılı olduğu disk olunca emin...
  3. U

Max 1.000tl m.2 SSD önerisi - B450M S2H

500gb veya 1tb m.2 ssd arıyorum. Şu anda indirimde vs. olan f/p ssd önerebilir misiniz? 1200 TL'ye kadar çıkabilirim, 1tb olması daha iyi olur. Anakart: Gigabyte B450M-S2H
  4. U

Hızlı Dosya Taşımanın Etkenleri Nelerdir?

Merhabalar. Eski bilgisayarımdaki verileri yeni bilgisayarıma taşıyacağım ve bunun için taşınabilir harddisk kullanıyorum. Yüksek boyutlu ve fazla öğeli dosyalarda bu işlem çok uzuyor. Hızlı taşımanın herhangi bir etkenleri var mı? Yani demek istediğim taşıma grafiğinde bazen aktarım oranı çok...
Geri