Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Fotoğraftaki USB'ye uyacak NAND flash nereden alabilirim?

Soru başlıkta.
  2. RTX3070

Teamgroup 1 TB NVMe SSD çok ısınıyor

Bu SSD'den almıştım, bugün elime ulaştı. Anakartın 2. slotuna taktım (B550 Gaming Edge Wi-Fi, 2. slotta heastsink yok) ve CrystalDiskMark çalıştırdım. Sonuçlar böyle: Maks. olarak 76 dereceye çıktı. Bu modeli kullananlarda da aynı sorun var mı? Diğer SSD'm 970 Evo Plus, onda hiç bu kadar...
  3. RTX3070

970 Evo Plus sahipleri CrystalDiskMark sonuçlarını atabilir mi?

Konu içeriği başlıkta, bu SSD'ye sahip olanlar hızlarını paylaşabilir mi? Benim hızlar 3550/2000 nedense yazma düşük 100-150 GB boş yer var. Siz de aynı şekilde atarsanız sevinirim.
  4. RTX3070

970 Evo Plus Sağlık Düşüşü

Evet. Bu günleri de görecekmişiz. İnanılmaz resmen. Şimdiden nasıl %99 olmuş? Yaşayan oldu mu bunu? Konuya güncelleme: 22 Haziran: Samsung desteğine yazdım ve bana SATA SSD'lerde 3.0 portuna takmazsam yavaşlama olabileceği söylendi... Ciddi miler değil miler bilemedim. 27 Haziran: Bu konuda...
  5. RTX3070

BX500 SSD'lerin yurtdışındaki modellerin farklı olması ihtimali

BX500 sanırım ülkemizde kronik sorunlu olarak nitelendirilen SSD'lerden birisi ve sorun yaşayan da bolca gördüm. Linus Tech Tips bu SSD'yi bütçesi kısıtlı olanlara öneriyor ve herhangi bir yabancı discord sunucusuna sorsanız bütçesi içinde size iyi olduğunu söylerler. Acaba BX500'lerin buradaki...
  6. RTX3070

970 evo plus test sonuçlarım düşük

Anlatmaya gerek yok SSD sağlığı %100 donma vs yok nedense 1500 gösteriyor ve ikinci ilkinden, dördüncü de üçüncüden fazla filan garip bir test ne diyorsunuz?
  7. RTX3070

HDD'den render yapma diske zarar verir mi?

Render süresince diskten sürekli okuma-yazma yapıldığından HDD'de edit veya HDD'ye export yaparsam ömrü kısalır mı?
Top Bottom