Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

Silinebilir Yanlış bilgi

Modlar silebilir misiniz?
  2. MuratTheFounderOfGariban

Öneri En Ucuz QLC NAND 500 GB M2 NVME SSD| Transcend TS500GMTE110Q | nays ile 522 TL

Normal fiyatı 580, nays ile 522 TL'ye kadar düşüyor. Nays yoksa 560a da başka sitede mevcut. Fp olan veya olmayan sistemlerinizde rahatlıkla tercih edebilirsiniz...
  3. MuratTheFounderOfGariban

2. El 80 TL'ye ''Sorunlu'' Olarak Tabir Edilen SSD'yi Alıp Test Ettim!

Herkese selamlar. Bundan yaklaşık 3 gün önce Dolap Uygulaması üzerinden bir adet 120 GB Sata SSD gördüm. Sahibi yavaş çalıştığını söyleyerek 60 TL Gibi bir fiyattan satışa koymuştu. Daha önce buna benzer bir ssdyi alıp uzun yıllar kullandığım olmuştu ve çok büyük bir para olmadığı için bu ssd'yi...
  4. MuratTheFounderOfGariban

Eski ekran kartı ile nvme ssd sorunu

Daha önce yaşayan var mı bilmiyorum ama varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Sahibinden üzerinden adatanın 240 gblik bir m2 nvme ssdsini aldım. Geldi sistemi denemek için r3 1200 ve hd 7770 taktım. Sistem ssdyi Windows'ta da biosta da görmedi. Aldığım kişiyle irtibata geçtim ve bana csmyi...
  5. MuratTheFounderOfGariban

Ssd olmasina rağmen chrome a vs. Geç giriyor

Sorun ne olabilir? SanDisk 240gb ssd var dayımın bilgisayarında. Windows hızlı açılıyor ama Chrome a veya başka biseylere girerken yavaş açıyor
  6. MuratTheFounderOfGariban

Arızalı Olarak Alınan SSD Nasıl Hayata Döndürülür?

Bildiğiniz üzere 150 tllik bir sistem almıştım ve buna upgrade etmek için malzemeler arıyordum. Bu gün bilgisayarcıları gezerken ssd soruşturması yapıyordum. Kendim için değil işyerindeki laptopu hızlandıracaktım. 230 TL Gibi bir fiyat çektiler 120 gb bir ssd için.Tam çıkacakken masanın üstünde...
  7. MuratTheFounderOfGariban

SATAFIRM S11 SSD HATASI

Bir adet Kingston ssdm var ve satafirm s11 olarak gözüküyor. Format ekranında ve Windowsta disk bölümünde gözüküyor. Ama bicimlendiremiyorum veya başlatamiyorum. Windows yüklerken de bu şekilde diyor. Ne yapmalıyım?
  8. MuratTheFounderOfGariban

SSD'M birden bire bozuldu?

Bir süredir kullandığım ADATA SU630 480 GB SSD sorgusuz sualsiz birden bire bozuldu. içine windows kurmuştum bilgisayarı kapatıp açtım ve bı baktim boot edilecek bir şey yok.. kabloları değiştirdim yok temizledim yok en son başka bir HDD taktım ve onu okuduğunu gördüm.. tamamen çöp mu oldu? Kısa...
Top Bottom