Arama sonuçları: *

1. ImPencıl

Oyunlarda %1 Disk Kullanımı

Fivem, valorant gibi oyunlarda ssd kullanımı %1 oluyor. Harita yüklenmeme veya pc nin komple donması gibi sorunlar yaşatıyor. Çözümü var mıdır?
  2. ImPencıl

AS SSD Test Sonuçları Normal mi?

Fivem oynarken bilgisayarın aniden donup kalması sorununu yaşıyorum. SSD kaynaklı olabileceğini düşündüm ve bir stres testi yaptım. Değerlerin ne kadar normal veya sağlıklı olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Değerler normal mi ya da normal değilse de normalleştirmenin bir yolu var mı ? Bilgisi...
  3. ImPencıl

90MB Okuma/Yazma HDD

Aşırı eski bir HDD'ye sahibim. Yaklaşık 1 ay kadar sonra SSD alıcam. Fakat o zamana kadar idare etmesi açısından buna geçici bir çözüm bulunabilir mi ? Ryzen 3 3100 işlemci, 8gb ram var. Fakat PC aşırı yavaş açılıyor, alt+tab atılmıyor vs. Gücü diğer bileşenlere aktarıp rahatlatmanın bir yolu...
  4. ImPencıl

480/500 GB SSD Önerisi

480 GB SSD almayı düşünüyorum. SSD hakkında çok bi teknik detay bilgisine sahip değilim. Sadece okuma ve yazma hızlarının önemini biliyorum. A320M-Pro model anakart kullanıyorum. Tüm SSD'ler ile uyuşur mu veya bana dezavantaj yaratabilecek özellikler var mıdır? Bilgilendirip öneride bulunursanız...
  5. ImPencıl

C Diskinde Ayrılmış Bölümü Birleştiremiyorum

C diskim şuanda Windows'un yüklü olduğu disk. Fakat aşırı az yer kaldı ve kasmalara sebep oluyor. Normalde C ve D diski tek bir HDD içinde. Fakat C diskinde yer açmak amaçlı birleştirme yapmak istiyorum. D'den silerek ayrılmamış bölüm haline getiriyorum. Fakat C diskinde genişlet butonu de-aktif...
  6. ImPencıl

SSD İle M2 SSD Arasındaki Fark

Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda kendime SSD almayı planlıyorum. Fakat anakartım M2 SSD desteklemiyor. Açıkcası M2 yerine normal SSD kullanarak ne gibi kayıplar yaşayacağımı bilmek istiyorum. Ayrıca HDD'e göre nasıl avantaj sahibi olacağımı da. Yardımcı olursanız sevinirim.
  7. ImPencıl

%100 Disk Kullanımı Sorunu

Arkadaşlar merhabalar. Benim çok uzun süredir %100 disk kullanımı gibi bir problemim var. Disk hariç tüm bilgisayar parçalarımı yeniledim (kasa dahil) fakat yine de bu soruna çare bulamadım. Yaklaşık 1 - 2 ay sonra SSD alıp sorunumu çözücem. Fakat malum pandemi zamanı PC başında çok zaman...
  8. ImPencıl

Performans Düşüren HDD Problemi

Arkadaşlar merhabalar. Ben kendime yakın zamanda bir sistem topladım. HDD hariç herşeyi sıfır aldım. Fakat şuan bazı oyunlarda %100 disk sorunu ile karşılaşıyorum. Bu %100 disk sorunu bilgisayarı ilk açtığımda da yaklaşık 5-10 dakika sürüyor. Normalde 70-80 fps alırken ani droplar oluyor ve 10...
  9. ImPencıl

SSD'nin Oyunlara Olan Performans Etkisi

Arkadaşlar merhabalar. Şuan benim sistemimde 7200 RPM HDD bulunmakta. PC için genel anlamda performans artışı için 240 GB SSD almayı planlıyorum. Lakin aklıma takılan bir konu oldu. Fivem gibi ram ve işlemci gerektiren oyunlarda mapin yüklenmemesi gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Ben windowsu...
Top Bottom