Arama sonuçları: *

1. eminn_

Hard disk hata veriyor hard diskten anlayan yardım edebilir mi

sağlık ve performans yüzde yüz. doğru program ve tam tarama ile bad sectör taraması yaptım hiçbir sorun bulunamadı bilgisayar aç kapa yaparken aşırı kasıyor taşınabilir disk bağlı olunca ve dosya açmaya kalkınca donuyor açmıyor hata veriyor veya dosyayı yeniden başlatıyor sorun nerede nasıl...
  2. eminn_

bu hdd de sorun gözüküyor mu

Uzun süre kullanılmayan 2 TB HDD'nin son durumu böyle Low Level Format başlattım 47MB/s ile 52MB/s arasında geziyor. İçinde Windows kuruluydu, çok ağır çalışıyordu, aşırı kötü durumdaydı.
  3. eminn_

hard disk tamamen nasıl silinir ?

geçmişteki belgelerimin fotoğraflarımın vs geri getirilmesini istemiyorum diski birine satacağım işime yaramadığı için geçmişteki fotoğraf video gibi şeyleri program ile geri getirmemesi için ne yapabilirim ?
  4. eminn_

ssd satacağım geçmişi nasıl silebilirim

oyun videoları, kendime ait fotoğraflar ve videolar var diski biçimlendirdim ama geri getirilebilir fabrika çıkışına nasıl sıfırlayabilirim ya da ssd geçmiş video fotoğraf ları nasıl tamamej silebilirim geri getirilmeyecek şekilde ?
  5. eminn_

Çözüldü✓ Format Attım Ancak Hard Disk Gözükmüyor

1 ssd 1 hdd diskim var format attıktan sonra hdd yi hiçbir şekilde görmüyor driver kurdum sök çıkar yaptım psu ve ana kart girişini çıkarıp farklı yerlere tekrar taktım ama görmüyor ne yaapcağım o disk sadece depolama içindi
  6. eminn_

hdd ssd üst üste çalışır mı

kasada yer yok üstüne koysam ssd yi hdd nin üstüne bitişik şekilde zarar görür mü her hangi sorun olurmu
  7. eminn_

Öneri 0 1 tb hard disk önerisi

uzun yıllar kullanacağım sorun yaşamayacağım hard disk öneriniz var mı ? sadece depolama olarak kullanacağım leptop kasalı boyutu fark etmez leptop olsa 1 tık daha iyi olur
  8. eminn_

low level format hatası

bu hatayı alıyorum pc aç kapa yapmama rağmen arkada bişi açık olmamasına rağmen böyle diyor ne yapacağım
  9. eminn_

hard diskimde 1 bad sectör oluştu

bu hafta içinde bir gün bad sectör girmiş geçen hafta fulldu bugün test ettim 1 kırmızı çıktı ne yapmam gerek garantisi yok kapatma veya onarma olarak nasıl yayılmasını durdurabilirim
  10. eminn_

hdd birleştirdim alan kayboldu

1 tb yakın olması gerekirken 800 lerde ve birleştirdikten sonra sarı oldu neden böyle oldu ?
  11. eminn_

hdd yi 2 ye bölmek hakkında

zararları nedir okuma yazma hızı vs azalır mı
  12. eminn_

bu elimdeki hard diskler ile madencilik yapabilir miyim

1 tb toshiba notebook hard diski 320 gb kasalı pc hard diski samsung 970 evo 500 gb m2 ssd 3 tb hdd sağlık yüzde 4 bad sectör var fakat sorunsuz işlem yapıyor bunlarla kâr elde edebilir miyim edebilirsem nasıl ne yapmam gerek ?
  13. eminn_

hard diskimde bad sectör var

nasıl kapatabilirim bu bad sectörleri ve yayılmasını nasıl engellerim performans yüzde yüz fakat sağlık 4
  14. eminn_

hard diskimte 5 tane kırmızı bad sectör

çıktı ne yapmalıyım önüne nasıl geçerim ? sağlığı bu şekilde
  15. eminn_

hdd den anlayan bakabilir mi

2. el alınmaz tavsiyesini istemiyorum sadece sorduğum soruya bilgisi olanların yanıtlamasını istiyorum bu 3tb lık disk i 200 e güzel bir fiyata almayı planlıyorum tanıdıktan ne kadar kullanırım Windows kurmayacağım sadece oyun ya da oyun videoları için depolama olarak kullanacağım
  16. eminn_

bu değerler nasıl ? hard disk

değerler nasıl 2. el alınmaz falan demeyin lütfen
  17. eminn_

samsung 970 evo için soğutucu

100 200 tl arası en iyi soğutucu hangisidir m2 ssd için
  18. eminn_

2. el hdd testlerinden anlayan bakabilir mi ?

60 tl alayım mı alan için kullanıcam oyun videoları vs ARTIK LÜTFEN 2.EL ALINMAMALI DEMEYİN İMKANIM YOK Kİ 2. ELİ TERCİH EDİYORUM
  19. eminn_

100 Tl civarı 2. el güvenilir hard disk

750 gb ve üstü olarak hard disk almam gerekiyor sağlık durumu ile paylaşan satıcı göremiyorum hiç istediğimde de atılmıyor bildiğiniz bir satıcı varmı letgo sahibinden vs hiç fark etmez diskte sorun olmasın kullanayım yeterli alana ihtiyacım var
  20. eminn_

3 gündür low level format atıyor ölmüş mü ?

çalıştırmama herhangi bir imkanım şansım var mı ?
Top Bottom