Arama sonuçları: *

1. JAFEREZ

120 gb lık ssd tavsiyesi

Arkadaslar leptop hızlansın diye bir ssd almak istiyorum 150 tl yi fazla gecmesin birde kucuk çaplı hoparlörle beraber 200 tlyi gecmesin tavsiye ederseniz sevinirim ama ilk basta ssd tavsiyesi istiyorum
  2. JAFEREZ

Patriot Burst aldığım için dolandırıldım mı?

Arkadaslar n11 uzerinden aldim aldigim yerin linkini vermicem saten patriot burst yazinca 251.99 tl lik olani aldim arkadaslar farkli bir urunmu bu ben pek anlamiyorum saticinin koydugu fotoyla benzemiyor bu eskimi oluyor birde saticiniz yazdigi yazma hizindan daha yuksek yaziyor arkasinda read...
  3. JAFEREZ

B450M s2h anakrtım var patriot burstla uyarmı

Başlıktada gördüğünüz gibi b450m s2h anakrtım var patriot burst 240 gb olurmu uyumlu mu? sorun cikarirmi
  4. JAFEREZ

Patriot mu? Apacer mı? 240 gb

Arkadaşlar test etmis yada gerçekten bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz ikisi arasinda kaldim yani apacer alacaksam neden onu almaliyim patriotu alacaksam neden onu almaliyim biraz aciklarsaniz sevinirim teşekkürler
  5. JAFEREZ

Patriotmu Apcer mı ? 240gb

Arkadaşlar test etmis yada gerçekten bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz ikisi arasinda kaldim yani apacer alacaksam neden onu almaliyim patriotu alacaksam neden onu almaliyim biraz aciklarsaniz sevinirim teşekkürler
  6. JAFEREZ

Kronik sorunsuz ssd tavsiyesi

Arkadaşlar 240 gb ssdi alacağım lütfen test etmiş yada gerçekten bilgisi olan kişi ürün hakkında detaylı bir bilgi verirse çok sevinirim . Önceden açtığım konularda patiriot ve apacer önerdiler ama bunlarıda almamamı önerdiler ben kingston yada James Donkey dusundum bunlarinda sorunlu oldugunu...
  7. JAFEREZ

Ssd markası önerir misiniz?

240 gb ssd alacağım patriot burst önerdiler ama ben kararsiz kaldim kingston,apacer,patriot,sandisk,jamesdonkey,adata markalsrindan aralarindan en iyisi hangisi birde bunlardan iyi samsung var ama samsung haric bu saydığım ssdlerden iyi bir marka varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
  8. JAFEREZ

Ssd tavsiyesi istiyorum 240 gb

Arkadaşlar ssd tavsiyesi istiyorum ve ürünü kullanan yada test etmiş kişiler tavsiye verirse çok sevinirim çok pahalı olmasın samsung gibi birde gaming gecesini bekleyeceğim ordada apacer James Donkey vs markalar var önceden indirime girmiş orada indirime giren bir ürün almayı düşünüyorum orada...
Geri