Arama sonuçları: *

1. Batu17

D diskim hem bios da hem de disk yönetimin de de gözükmüyor

D diskim hem bios da hem de disk yönetimin de de gözükmüyor buna ne yapabiliriz aynı bu şekilde biosda da bişey yazmıyor Ne yapmamız lazım?
  2. Batu17

Öneri Hdd bozuldu önerileriniz nelerdir?

Merhaba, malesef hdd'm bozuldu geçenlerde kendini tamir etme kısmına geçti bana tavsiye ettiğiniz hdd'ler neler olur link olarak atarsanız sevinirim 500gb veya 1tb olursa daha iyi olur elimde wd vardı başka önerileriniz nelerdir İyi günler :)
  3. Batu17

89 sağlıklı olan ssd alınır mı

89 sağlıklı olan ssd alınır mı ?
  4. Batu17

Hangi HDD daha iyi WD Caviar Black VS WD Black

https://www.hepsiburada.com/wd-caviar-black-3-5-500gb-7200rpm-sata-3-hard-disk-wd5003abyz-p-HBV00000WBTCU?magaza=Disk%20Online&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAiAtK79BRAIEiwA4OskBiYpgl1lthofyV1CknojcbYZwWvwc8jlc7eD_mg8J5Ozhcrkl74UeRoCIPsQAvD_BwE...
  5. Batu17

Hard disk önerisi "HDD"

Hard disk önerisi "HDD"
  6. Batu17

HDD önerisi bakarsanız sevinirim :)

Merhaba dün hdd'm arıza yaptı bir kaç gündür değişik bir ses çıkarıyordu zaten bi anda arıza yazısı geldi önüme bana ctrl alt del yaptırdı ilk baş düzelme olmadı sonra başka bir şey yaptım düzeldi fakat arkasından 1 2 saat geçti bir anda dondu bende reset attım kendine geldi hdd eski...
  7. Batu17

Yardım ssd de 2 ayrı bölüm

merhaba 1 veya 2 hafta önce bir ssd almıştım ssd de sorun yok çalışıyor ama c diskini ssd ye aktaracağım zaman 120 gb lik ssd 74,4 ve 36,3 data olmak üzere ikiye ayrıldı nasıl sadece 120 gb yapabilirim?
  8. Batu17

Ssdye sata güç kablosu takıyorum girmiyor

Ssd ye psu dan gelen sata kablosunu takmaya çalışıyorum ama girmiyor hdd me bağlı olan serial ata kablosu hemen giriyor çözümü var mı Serial ara kablosu CD girişine bağlı onun bir ucunu ssdye bir ucunu hdd ye taksam ve içi pinli oynayan kabloya bağlasam çalışır mı
  9. Batu17

c'yi ssd'ye nasıl aktarılır

c yi ssd ye nasıl aktarabilirim 500 gb hdd varsa c sini ssd ye aktarırsak diğer depolama ile 500 gb alan kalır mı? 1588787284 link atabilirsiniz
  10. Batu17

Sata 2 ile sata 3 arasında fark varmı?

Sata 2 ile sata 3 ün arasında bir fark varmıdır ve soket kısımlarınin yapısı birbirinden farklı mıdır
Geri