Arama sonuçları: *

1. M

Ssd hızları normal mı yardımcı olur musunuz ?

arkadaşlar selam ssd yeni aldım kingston nvm3 1tb 6000hız yazıyordu ama testlerde böyle veriyor normal midir ya da sebebi nedir acaba ? 1734248321 ilk aldığımda böyle veriyodu çok düşük ertesi gün de ilk attığım şekilde verdi
  2. M

Ssd yazma hızı okumaya göre baya düşük sebebi nedir ?

arkadaşlar yeni aldım ssdyi taktım güzelce ssd bu amazondan aldım : https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBR3DZWG/ref=asc_df_B0DBR3DZWG1723748160000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0DBR3DZWG&linkCode=asn&th=1 test değerleri böyle 2 defa yaptım yazma hızı neden bu kadar düşük acaba
  3. M

Windows yavaş ssd de olunca tek sıkıntı bilgisayarın yavaş açılması mı olur ?

Arkadaşlar selam yeni m2 ssd aldım da eskisini pcı e slotuna takıcam hızı düşecek o yüzden windows da orada klonlama ya da windows u silip tekrar yüklemeye üşeniyorum eskisinde kalsa format atsam uygulamaları fişlan yenisine indirsem tek sıkıntı bilgisayarın biraz daha yavaş açılması mı olur...
  4. M

2. Ssd alınca yeni ssd ye taşıma yapabiliyor muyuz ?

Arkadaşlar yeni ssd alıp ana sokete yenisini takıcam eskisini de pcı e soketine dönüştürücüyle takıcam windows ve oyunları yenisine kalan şeyleri de eskisinde kalmasını istiyorum böyle bi şey mümkün mü yoksa format atıp yenisine mi kurmam gerek
  5. M

Dönüştürücülü m2 sdd nasış kullanılır ?

Arkadaşlar selam şuan toshiba m2 ssd var bende bi tane m2 slotu var anakartta dönüştürücü ve m2 ssd alıp pcı e 3.0 yuvasına taksam nasıl olur sizde hatta yeni aldığım m2 ssdyi normal soketine taksam eskisini dönüştürücüyle taksam nasıl olur ?
  6. M

Sata ssd önerebilir misiniz ?

Arkadşalar selam 1tb sata ssd önerebilir misiniz imzadaki anakartım ve toshiba m2 ssd var ona göre düzgün çalışabilecek bir ssd önerebilir misiniz bütçe farketmez düzgün olsun yeter
  7. M

Asus b450 prime anakartına ssd önerisi yapar mısınız ?

Arkadaşlar selam anakartım asus b450 prime imzadaki m2 ssd var buna başka ssd takabiliyor muyum ayrı olarak . 500gb yetmemeye başladı şimdiki ssd ile uyumlu başka ssd ya sa kaliteli bi hardisk önerir misiniz ?
  8. M

depolamayı nasıl boşaltırım

arkadaşlar bende şuan cyberpunk2077 , witcher 3 , cs go , valorant yüklü oyun olarak toplam 130 140gb filan yapıyor tasarım uygulamaları desen 5gb , diğer uygulamalarda 50 diyelim windows da kaç bilmiyorum ama hadi oda 30 olsun225 gb ediyor ( foto video filan yok pc de çöp kutusu da boş...
Geri