Arama sonuçları: *

1. Aziz G.

Öneri Casper Nirvana f600 cihazım için ssd önerisi

Bütçe 700 tl aparatı var birde sanırım kronik sorunsuz , kaliteli , uzun yıllar götürsün yeter
  2. Aziz G.

Yardım Mavi Ekran hatası için windowsa format atma ?

Arkadaşlar 2 tane konu açmıştım daha önce malesef neler denediysek olmadı. Benim sorum şu windows ssd de kurulu... hdd müzik , foto, ödev , proje vs var. Hdd de ki dosyaları vs. silmeden ssd yi nasıl sıfırlarım formatlarım? Yani sadece windows kurulu ssd dime format atmak istiyorum nasıl...
  3. Aziz G.

Yardım Hdd depolama ve ssd win 10 açma !!

Arkadaşlar yine ben herkese merhaba... Arkadaşlar pc yi bugün aldım 120gb ssd var 1tb harddisk. Herneyse c diski seçmişim sadece ssd ye kuruldu. Buradaki arkadaşlar sayesinde d diskini aktif ettim. Ben ssd de sadece win 10 olmasını istiyorum. Ve hdd de sadece indireceğim oyun müzik, programlar...
  4. Aziz G.

Yardım Harddisk Görünmüyor

Arkadaşlar vatandan masaüstü aldım.(çok uzun hikaye sonra anlatırım) 120gb ssd ye windows kurdum. 1tb harddiski D olarak ayarlamıştım ama harddisk görünmüyor. Acil yardım lütfen Masaüstü konusunda çok acemiyim. Video linki yada burada anlatacak var ise çok minnettar olurum. Havuz oluştur diyorum...
  5. Aziz G.

İlk etapta 240 gb ssd yeterli mi?(masaüstü)

Arkadaşlar tekrardan merhaba tekrardan kafanızı ağrıtıyor olabilirim o yüzden helal edin... Daha önceki konularımı görenler bilir masaüstü alıcam hazır özelleştirilmiş bir sistem... Şimdi sorum şu İlk etapta win 10 kurulu bir şekilde ilk 4 5 ay bana 240gb ssd yeter mi? Daha önce bu konular...
Geri