Arama sonuçları: *

1. ugo.

Sandisk Ultra 3D M2 500GB SSD Okuma yazma hızı problemi

Çok sıkıldım artık, bu nasıl bir şeydir böyle ya? Sürekli olarak bu şekilde dosya aktarıyorum, hatta buna da şükür normalde bayt ile aktarıyor dosyaları vallahi delirmek üzereyim. Lütfen bilgili biri yardımcı olabilir mi?
  2. ugo.

Sandisk Ultra 3D 500 GB Nvme ısı değeri problem olur mu?

Öncelikle selamlar, umarım iyisinizdir. Problemime geçiyorum, gerçi bir problem mi onu da bilmiyorum da çok takıldım buna. Başlıkta yazan ssd'yi kullanıyorum DA-4 çıktığında almıştım. O süre zarı boyunca aktif bir şekilde kullanıyorum, şu an oyunda böyle bir ısı değerine sahibim. Sizce normal...
  3. ugo.

PNY CS900 480GB iyi midir?

Evet Abdullah abinin çıkartmış olduğu yeni f/p sistemi stok bitmeden arkadaşım için satın aldık, ssd değiştirecek paramız yoktu normalde a2000 500gb ekleyecektik, ssd sizce iyi mi? Kronik bir problemi var mıdır acaba?
  4. ugo.

[Soru] SANDISK Ultra 3D NVME 500GB

Sorum şu, okuma-yazma ömrü kaç TB? Biraz araştırdım fakat bu soruma cevap bulamadım. Yanıtlarsanız sevinirim
  5. ugo.

CrystalDiskInfo değerlerim nasıl?

Arkadaşlar tam 7 gün önce, sistem bu saatlerde elimdeydi kurulumla uğraşıyordum. 16.00 Gibi windows'u kurmuşum video çekmiştim oradan gördüm tam bu zamana kadar ki disk değerlerimi ek'e bırakıyorum yorumlar mısınız iyi midir değerlerim? Sıcaklık 40 C°, sıcaklık değerlerim iyi midir, arkada veri...
  6. ugo.

Yardım Sandisk Ultra M.2 nvme Okuma yazma problemi.

Merhaba arkadaşlar, da-4 kullanıyorum, ve içinde biliyorsunuz ki Sandisk Ultra M2 var. Fakat ek'e bıraktığım görselde gördüğünüz üzere yazma veya da okuma hızı hep aynı şekilde. SS Epic Games'ten alındı fakat, steam'da cs:go indirdiğimde de disk görevine geçtiğinde aynısı olmuştu. Test yaptım...
Top Bottom