Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Yardım Fotoğraflar ZİP olarak inince depolaması ciddi oranda artıyor

Telefondan yedeklediğim fotoğrafları bilgisayara indiriyorum yedeklediklerim falan hepsi aynı boyutta ama bilgisayara uçuk boyutlarla indiriyor.Telefonumda ki tüm fotoğraflar 10 gb ben 1 temmuz ayının fotoğraflarını indiriyorum ve 11 GB indiriyor.Yardım eder misiniz?
  2. Dusmax

Yardım Bilgisayarımda açıklayamadığım depolama kaybı?

Arkadaşlar 230 GB toplam alan var fakat her şeyi topladığımda 150 gb'yi geçmiyor yardım eder misiniz?
  3. Dusmax

500 GB HDD önerir misiniz

Arkadaşlar bilgisayarımda ssd+hdd var fakat depolama yetmiyor.Fotoğrafları atmak için ve belli başlı oyunları atmak için 500 GB HDD önerebilir misiniz? Laptop HDD'si de olabilir masaüstüne takılıyor çünkü.
  4. Dusmax

Yardım USB'de silinen resimleri nasıl geri getirebilirim?

Arkadaşlar resim ve videoları sildim ama geri getirmem gerek.Nasıl yapabilirim? Geri getiriliyor mu?
  5. Dusmax

SSD-HDD Toplamda 4 klasör olarak kullanıyorum birleştirmek istiyorum (C-D-E-F)

Arkadaşlar ben SSD ve HDD'mi iki Diske bölmüştüm toplamda 4 Disk var C-D SSD E-F HDD klasörü formatlamadan nasıl birleştirebilirim depolamada sıkıntı oluyor çünkü.
  6. Dusmax

C klasöründe durduk yere hep depolama azalıyor

Arkadaşlar baktım klasörlerin kaç gb kapladığına 100 gb kaplamıyor toplamı ortalama 50 gb kaplıyor bu gerisini ne dolduruyor anlamadım yani
  7. Dusmax

Arkadaşlar 2 klasöre ayırmıştım hdd ve ssdyi hddyi birleştirmek istiyorum 1 klasöre

Arkadaşlar HDD E-F klasörü olarak 2'ye bölmüştüm ama birleştirmek istiyorum dosyalar silinmeden birleştirebilir miyim? Ve ben oyunları hddye'de yüklesem c klasöründe alan doluyor onu nasıl ayarlıcam?
Top Bottom