Arama sonuçları: *

1. Reaper

Kingston A2000-Samsung 970 EVO (500GB modelleri)

Merhaba arkadaslar, su iki ssd arasinda kaldim. Ikisinin de TBW degerleri neredeyse ayni. Kingston 350TBW sagliyorken, Samsung 300TBW sagliyor. Sorum ise su, hangi ssd alinmali? Aralarinda 120-130 liralik bir fark var.(A2000 daha ucuz.) Benim icin onemli olan bilgisayarimin daha da...
  2. Reaper

kingston a2000 500gb modeli mi? samsung 870 evo modeli mi?

Uzun kullanim sonucunda hangisinden daha memnun kalirim? Fiyatlari ayni ve yapacagim isler simulasyon ve cizim programlariyla ugrasacagim, oyun oynayip yayin acacagim.
  3. Reaper

M2. SSD mi sata ssd mi arasinda kaldim.

Kingston A2000 500GB m2 ssd almayi dusunuyorum ancak sata ssd mi alsam karar veremedim. Su an halihazirda 240gb normal ssd kullaniyorum ve pc yaklasik 1 dakikada aciliyor. Kronik sorunlu bir ssd. Renderla falan ugrasmiyorum ancak bazi cizim ya da analiz programlari kullanabiliyorum. Sizce sata...
  4. Reaper

500GB m2 ssd tavsiyesi

Selamlar dostlar bilgisayarimda ssd olmasina ragmen 1 dakikada aciliyor.. ve anakartimda bos m2 ssd yeri var. 500gb’lik bir m2 ssd almayi dusunuyorum. kingston a2000 buldum 500gb 2200-2000 okuma yazma degerleri var 546 TL'ye. butcem 500-600 lira arasi. kronik sorunu olmayan uzun vadede isime...
  5. Reaper

Hard Diskimde ''Dikkat" uyarısı.

Başlıkta yazıyor. Ne gibi sorunları olabilir. Değiştirmem gerekiyor mu sizce?
  6. Reaper

Adata XPG SX8200 Pro M2. type ssd

Laptobumu geliştirmek istiyorum. Bu ürünü almayı düşünüyorum sizce iyi bir ürün mü...
Top Bottom