Arama sonuçları: *

1. 4ghost.cs

Sizce hangi SSD alınır ?

Arkadaslar fiyat olarak maksimum 512 likte çıkabilecegim durum resimlerden belli sizce hangisini almak mantıklı . Elimde Samsung evonun 512 si 1.m2 de yer alıyor gigaby gönlümden geçen ama herhangi bir yorum deneyim bulmadım
  2. 4ghost.cs

M2 SSD mi normal SSD mi ?

Merhaba arkadaşlar 500-600 TL arası kendime bilgisayarım için windows kuracağım . uygulamalar program agırlıklı belki biraz oyun atabilecegim bir SSD arıyorum Evet M2 daha hızlı ve okuma sunuyor ama uzun soluklu ömürlük götürebilecek tarza dedigimiz sizce hangisi olabilir . Okuma yazması da...
  3. 4ghost.cs

860 EVO vs. SSD Plus

Hepsiburadan SSD leri incelersen Windows ve programlar icin SSD arıyordum en uygun piyasaya göre bu 2 Ssd çıktı . Sizce 115 TL fazlasan verip 20 GB ve Samsung alınır mı deger mi ?
  4. 4ghost.cs

Sizce hangi SSD yi almalıyım

İki SSD arasında kaldım fiyat olarak ve okuma hızı olarak Team MP33 512GB 1700/1400MB/s NVMe PCIe M.2 SSD Disk mantıklı geliyor Öte yandan Samsung un bilindik meşhur olan Samsung 500GB 860 EVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD si var karar veremedim henüz . Kullanım amacım Windows ...
  5. 4ghost.cs

Team SSD nasıl sizce ?

Daha önce kullanmadığım adını cok duymadıgım bir SSD M2 . Kullanan ve yorumları olan varmı . Kullanım amacı. Windows temel programlar felan kurmak Team MP33 512GB 1700/1400MB/s NVMe PCIe M.2 SSD Disk
  6. 4ghost.cs

M2 SSD içine kurulan oyunlar ?

M2 SSD ye kurulan oyunların bana ne gibi bir artısı olur kısaca belirtecek olan var mı . HD içine kurulması ile arasındaki fark açılma hızının dışında
Geri