Arama sonuçları: *

1. Krosakı Ichıgo

Yardım Windowsu yüklerken ssd gpt düzenine uygun değil diyor ne yapmalıyım?

windorwsu kurarken disk gpt değil microsofta gidin aratın diyor çözümü bilen? veya devam etsem bir şey olurmu?
  2. Krosakı Ichıgo

Yardım bu ssd alınır mı? içinden çıkarıp pc ye takabilirmiyim

https://www.trendyol.com/hikvision/hs-essd-t200n-256gb-450-450mb-s-okuma-yazma-hizi-tasinabilir-ssd-p-36321713?tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_y:electronics_z:bilgisayar-tablet-aksesuarlari_t:dsa_product_productsup_gl_s_&gclid=Cj0KCQiA6t6ABhDMARIsAONIYyxvq_lSTFmx...
  3. Krosakı Ichıgo

Yardım HDD 148GB fakat 100GB Görünüyor

evet dosyalar toplam 91 gb ama 8 gb boş yer var napmalıyım
  4. Krosakı Ichıgo

Yardım İki diski nasıl birleştiririm?

evet eski harddiskimi taktım hiç yoktan 3 4 oyun yüklerim diye ama iki ayrı disk olarak gözüküyor nasıl birşeltiririm?
  5. Krosakı Ichıgo

oku yazma değerlerim normalmi?

patriot burst 480 gb ssd ye sahibim az gibi geldi değerler
  6. Krosakı Ichıgo

Harddisk kablosu için biraz kabloları kurcalasam sıkıntı yaşarmıyım?

kasam sharkoon rgb lit 100 ve 480gb ssdim var yeterli değil elimdeki 500gb hdd i değerlendirmek istiyorum psu kablosuna erişmek için biraz kabloları kurcalasam sıkıtnı yaşarmıyım?
  7. Krosakı Ichıgo

Yardım Harddiskimi nasıl bilgisayarıma bağlarım?

Evet da md 2 sistemim var ve harddisk takmam gerekiyor 500gb lık var ama arka kapağı açıyorum ortada bağlayacağım bir güç kablosu yok satanın yanına nerden bulacağım o kabloyu küçücük tüm kabloların sıkıştığı yer var kesin orda ama başka türlü alamazmıyım orayı açarsam geri naısl toplarım...
  8. Krosakı Ichıgo

Yardım Harddiske vereceğim kablo nerede?

Harddiske sata kablosunu verdim sayılır ama diğer girişin kablosu nerde?
  9. Krosakı Ichıgo

2 sorum var depolama hakkında

aşağıya bıraktığım fotoğraftada göreceğiniz gibi 60gb alanım bulunmakta(windowsun kurulu olduğu diski fazla daraltmak istemiyorum) şimdi ben yalnızca 1gb boş yer bırakırsam ne gibi sıkıntılar yaşarım ikinci sorum ise da md 2 sistemim var ve eski harddiskimi bağlamak istiyorum ama hddgüç girişi...
  10. Krosakı Ichıgo

pny ssd alınır mı????

https://www.incehesap.com/pny-cs900-ssd7cs900-240-pb-240gb-ssd-disk-fiyati-47701/ bu ssd alınır mı? bir sorunu varmı?....
Top Bottom