Arama sonuçları: *

1. Lagrima

Kurulan her şey iki ssd'ye birden kuruluyor

Sistemime bugün 2. ssd yükseltmesi yaptım ve her şeye format attım. Fortnite da indirmiştim aynı zamanda. Ssd doluluğa baktığımda iki ssd için de çok benzer değerler gördüm. Windirstat'dan da baktığımda fortnite'ın iki ssd üzerinde de kurulu olduğunu gördüm. Ve iki ssd'de de aynı klasörler var...
  2. Lagrima

Samsung 970 evo plus alınır mı

Arkadaşlar ssd iyi biliyorum. Zaten radarımdaydı bir süredir. Gerçekten iyi bir fiyata düşmüş bulunmakta ssd. Size sorum bu ürünün normal 970 evo plustan bir farkı olup olmadığı. Ya da bir bit yenisi vs Link...
  3. Lagrima

Hangi ssdyi tercih etmeliyim

Yeni hazır bir sisteme aldım. Fazla araştırmadığım için maalesef samsung 980 seçtim iyidir diye. Çoğu kişi 980 peo alsaymışsın keşke dedi ama iş işten geçti artık. Ben de dramlı bir ssd olsun diye ayriyeten 970 evo plus alacaktım 1600 tl'ye. Maalesef tam alacağım gün ona da zamn geldi ve 1800...
  4. Lagrima

Samsung 980 nasıl bir ssd?

1 Hafta önce sistem aldım pckolikten ve ssd yükseltmek istedim. Çok da araştırmadan samsung iyidir diye 980 aldım. Şu an karşıma sürekli 980'nin çok kötü bir ssd olduğu hakkında videolar çıkıyor. Gerçekten o kadar kötü bir ssd mi? Ssd için bilgisayarı iade edip tekrar almakla uğraşmalı mıyım?
  5. Lagrima

Oyun ve müzik için Ssd tavsiyesi

Anakartım b550DS3H hali hazırda 1 tb samsung 980 ssd kullanıyorum. Ancak ilerde yetmeyeceğini düşündüğümden tekrardan depolama almak istiyorum. 1000-1500 bütçem var. Max 1400 bandına çıksa daha iyi olur benim için. Sizce bu paraya daha fazla depolama için sata veya hdd tercih etmeli miyim...
Geri