Arama sonuçları: *

1. Uğur

Usb bellek format aşamasında ne seçmeliyim

64 ve 32 gb usb belleklerim var format atmak istiyorum. Biçimlendirme aşamasında dosya sistemi exFat mı yoksa NTFS mi olmalı yardım eder misiniz ?
  2. Uğur

HDD de 15 GB yer kalması sorun olur mu ?

HDD de 5 tane oyun yüklü ve 15 gb yer kaldı bi sorun yaratır mı ? Bide SSD de kaç gb yer kalması iyi olur genelde ben 200 civarı boş bırakıyorum.
  3. Uğur

Öneri Gaming gecesindeki ssdler alınır mı ?

Biliyorum ana konu var fakat ana konu ölü gibi kimse cevap yazmıyor. Şu ana kadar açıklanan ssdler alınır mı veya kaça düşerse kesin alınmalı ? https://www.incehesap.com/kingston-nv2-snv2s-1000g-1tb-pcie-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-59328/...
  4. Uğur

Sata ssd vs m2ssd adaptörüne takılmış m2 ssd mi ?

SSD alıcam hangisini tercih ederdiniz ? Sata ssd mi yoksa pcie x1 kısmına m2 adaptör takıp m2 ssd mi kullansam ?
  5. Uğur

SSD hızım normal mi ?

Bende bu ssd var hd tune ile crystal disk mark arasında neden böyle bir fark acaba hangisi doğru ? https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-1tb-p3-plus-serisi-3d-nvme-m-2-ssd-nand-okuma-3500mb-yazma-3000mb.html
  6. Uğur

Sata SSD önerir misiniz?

Anakartımda tek m2 slotu olduğu için ve 1tb m2 ssd olmasına rağmen oyunlara yetmediği için sata ssd almaya karar verdim. Belli bir bütçem yok ama 1000 tl altı diyebilirim fiyat performans olsun kronik sorunu olmasın.
  7. Uğur

Yardım Western Digital WD5000AZLX HDD yi kaça satabilirim ?

Elimde bu hdd var satıp sata sdd alayım diyorum kaça satabilirim en hızlı nasıl satarım bide hiç 2. el ürün satmadım satarken nelere dikkat edeyim.
  8. Uğur

Bu HDD durumu nasıl singleplayer oyun yüklesem sorun olur mu ?

Elimde Western Digital WD5000AZLX model hdd var durumu nasıl singleplayer oyunlar yüklesem spiderman-witcher 3 tarzı yani. Sistemim imza kısmında yazıyor sorun olur mu ? 1tb m2ssd var aslında ama yer kalmıyor pc de sil yükle yapmak istemiyorum oyunları.
  9. Uğur

wd5000azlx HDD çakma mı ?

Ben de bu hdd var fakat modelini internete girince wd blue olarak çıkıyor rengi falanda mavi yani ama bendeki full beyaz bu niye böyledir acaba bide bunun sağlına hız testine falan nasıl bakarım ?
  10. Uğur

Yardım Pubgyi USB belleğe nasıl atarım?

Arkadaşımda internet olmadığı için pubg yükleyemiyor benim pcden usb belleğe atıp ordanda kendi bilgisayarına atmayı düşündük nasıl yaparız yardım eder misiniz ?
  11. Uğur

Yardım Format atarken hdd gözükmüyor

Biosda hdd gözküyor ama format ekranında gözükmüyor nasıl çözebilirim ?
  12. Uğur

Usbye dosya atarken çok yavaş yüklüyor

2-3 tane usb denedim max 1mb/sn ile yüklüyor. Hard disk kaynaklı olduğunu düşünüyorum format atsam düzelir mi yada daha basit yolu var mı ? Usblerden olmadığını düşünüyorum çünkü 2 tanesi amazon indirimlerinden alınan yeni usbler.
  13. Uğur

James Donkey 240gb ssd iptal etsem mi ?

İncehesapta ki indirimden 200 tl ye aldım. Bugüne kadar hiç ssd kullanmadım ve imzadaki sistemim var. İnsanların çoğu kötulüyor. İptal edeyim dedim ama kargolanma aşamasına geçmiş ama kargoyu kapıda almaz isem iptal iade olucakmış. Kısacası sizce kullansam mı hiç ssd kullanmadığım için yoksa...
  14. Uğur

Yardım Bu usb bellekler arasında fark nedir hangisi alınır ?

https://www.amazon.com.tr/SanDisk-SDDDC2-128G-G46-Type-C-Flash-S%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC/dp/B01EZ0X55C/ref=sr_1_2?crid=2COL58IBYHIEU&dchild=1&keywords=usb%2Bbellek&qid=1635419029&sprefix=usb%2Bb%2Caps%2C135&sr=8-2&th=1...
  15. Uğur

Yardım Patriot Burst vs. GIGABYTE SSD vs. Apacer Panther AS340

Daha önce hiç SSD kullanmadım içine windows ve lol kuracağım sadece yani fazla gb istemiyorum. Bütçem 200-250 TL. https://www.hepsiburada.com/gigabyte-120gb-500mb-380mb-s-2-5-sata3-ssd-gp-gstfs31120gntd-p-HBV00000GWJXB...
  16. Uğur

Öneri 200-250 TL ye SSD önerisi.

Bugüne kadar hiç ssd kullanmadım gerekde duymadım açıkcası. Bu fiyat aralığında ssd arıyorum. İçine sadece windows ve lol kuracağım ve birde imzada ki sistemime ssd alıp w10 kursam olur mu ? Hepsiburada olması öncelikli orda kuponum var ama başka sitede olabilir tabi.
  17. Uğur

Yardım Hangi HDD daha iyi ?

Elimde 3 tane HDD var bunların hangisi daha iyi ve sağlık durumlarını nasıl öğrenebilirim. Birine w7 diğerine w8.1 kuracağım 1 tanesi de boşta kalacak.
Geri