arkadaşlar sandisk bir ssd kullanıyorum ve oyunlarda anlık takılma yaşıyorum bu olay 4k video izlediğimdede oluyor.ve ssd kullanımıda sürekli çok düşük ne yapmam lazım?
arkadaşlar oyun oynarken bile ssdim %0 kullanılıyor cidden %0 fakat ss aldığım zaman %2ye felan çıkıyo ve oyunlarda anlık takılma yaşıyorum diğer parçalara baktım diğer parçalarda sorun yok ssd yazma hızıda düşük çıktı?
Arkadaşlar ssd birinin başında farklı şeyler yazıyo birinin başında farklı şeyler yazıyo biostan bakınca diğer 480 yazan ssd ye geçim dedim windows kurulu değil anlamadım yani?
Arkadaşlar okuma hızım iyi fakat yazma hızım 150 ama oyunlarda takılma yaşıyorum bildiğime göre 150 ise takılma olmaması lazım çünkü basit fps oyunlarını oynuyorum ssd tam yerine oturmamış yada kablolar düzgün takılmamış olabilirmi?
Merhaba arkadaşlar sistemimde bir sorun vardı ve sorunu buldum ssdeydi yazma hızı çok düşüktü ve performansı çok inişli çıkışlıydı peki harddisk taksam takılma devam eder mi??
Arkadaşlar merhaba öncelikle ssdmin yazma hızı çok düşük yani 445mb vaat ediliyo fakat 160 alıyorum ayrıca oyunlarda takılma yaşıyorum ve ssdmin üzerinde mavi yanan bi ışık var 2 saniyede 1 kırmıza yanıp sönüyor ve bu ne anlama geliyor.
Arkadaşlar ssdim Sandisk 480gb plus okuma ve yazma değerlerim normal çıksada hala takılma devam ediyor ssd zaten kronik sorunlu firmware güncellemesi yaparsam düzelirmi
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun sistemimde takılmalar oluyor ve ssd kaynaklı olduğunu düşünüyorum teamwiewer ile firmware yaparmısınız lütfen:cry:
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle oyunlarda takılma olduğu için ssdimi firmware yapmak istiyorum fakat birsürü dosya var hanigsini yükliyicem lütfen ama lütfen yardımcı olun Sandisk 480 gb plus