Arama sonuçları: *

1. Furyy

Yardım Bilgisayarı nasıl çalıştırmam lazım?

biosdan ssdyi 1 yapıyorum ama bilgisayar açılmıyor?CD DVD yerine otomatik geri dönüyor 1619431391 @keremcnsz24
  2. Furyy

Yardım Ssd yuvası önerii acil!

Arkadaşlar sandisk 480 gb g26 modeli var laptopa takmak için ssd yuvası lazım önerir misiniz??
  3. Furyy

Yardım Ssd yuvası önerir misiniz?

Arkadaşlar ssandisk480gb ssd var g26modeli laptopa takmak için ssd yuvası önerir misiniz??
  4. Furyy

Laptopa ssd taktım ama olmuyor?

Arkadaşlar taktım ama ekran gelmiyor 1614426684 Up
  5. Furyy

Yardım Hdd vidaları çıkmıyor

Arkadaşlar vidalar çıkmiyor? 1614425859 Up
  6. Furyy

Ssd yerinden cıkmiyo

Nasıl çikarılır vidası varmidir?
  7. Furyy

Laptopun ssd bölmesini kırdım

arkadaşlar ssd yerinin vidaları bozulmuştu bende vida sökmeden çalıştım kırdım yeri ama tam olarak değil.
  8. Furyy

SSD yüzünden videolarda ve oyunlarda kasma,takılma

arkadaşlar sandisk bir ssd kullanıyorum ve oyunlarda anlık takılma yaşıyorum bu olay 4k video izlediğimdede oluyor.ve ssd kullanımıda sürekli çok düşük ne yapmam lazım?
  9. Furyy

SSD çok az kullanılıyor?

arkadaşlar oyun oynarken bile ssdim %0 kullanılıyor cidden %0 fakat ss aldığım zaman %2ye felan çıkıyo ve oyunlarda anlık takılma yaşıyorum diğer parçalara baktım diğer parçalarda sorun yok ssd yazma hızıda düşük çıktı?
  10. Furyy

laptopta kullanılan ssdyi masüstüne takabilirmiyim?

laptoptaki ssdyi masaüstüne takmak istiyorum?
  11. Furyy

Biosta çift ssd gozüküyor?Lütfen yardım

Arkadaşlar biosa girdim ve aynı ssd den iki tane gözükuyor ve başında birbirinden değişik şeyler yazıyor?ve diğer ssd de windows yüklü değil?
  12. Furyy

Biosta ssd 2 tane gözüküyor?

Arkadaşlar ssd birinin başında farklı şeyler yazıyo birinin başında farklı şeyler yazıyo biostan bakınca diğer 480 yazan ssd ye geçim dedim windows kurulu değil anlamadım yani?
  13. Furyy

SSD tam sokete temas etmiyor olabilirmi?

Arkadaşlar okuma hızım iyi fakat yazma hızım 150 ama oyunlarda takılma yaşıyorum bildiğime göre 150 ise takılma olmaması lazım çünkü basit fps oyunlarını oynuyorum ssd tam yerine oturmamış yada kablolar düzgün takılmamış olabilirmi?
  14. Furyy

HDD yi nereye koyacağım?

Merhaba arkadaşlar ssd olan sistemime harrdisk ilave edeceğim ve nereye hddyi kasanın neresine koyacağımı bilmiyorum kasam dark xforce
  15. Furyy

Harddisk taksam yine takılma olurmu?

Merhaba arkadaşlar sistemimde bir sorun vardı ve sorunu buldum ssdeydi yazma hızı çok düşüktü ve performansı çok inişli çıkışlıydı peki harddisk taksam takılma devam eder mi??
  16. Furyy

Acaba ssd değerlerim normalmidir?

arkadaşlar merhaba.SSDim sandisk 480gb ssd plus ssd yazma hızı 150 ve oyunlarda takılma yaşıyorum sorun ssd olabilirmi?
  17. Furyy

SSD'NİN ÜZERİNDEKİ YANIP SÖNEN KIRMIZI IŞIK NE ANLAMA GELİYOR

Arkadaşlar merhaba öncelikle ssdmin yazma hızı çok düşük yani 445mb vaat ediliyo fakat 160 alıyorum ayrıca oyunlarda takılma yaşıyorum ve ssdmin üzerinde mavi yanan bi ışık var 2 saniyede 1 kırmıza yanıp sönüyor ve bu ne anlama geliyor.
  18. Furyy

SSD değerleri normal fakat çok takılma oluyor.

Arkadaşlar ssdim Sandisk 480gb plus okuma ve yazma değerlerim normal çıksada hala takılma devam ediyor ssd zaten kronik sorunlu firmware güncellemesi yaparsam düzelirmi
  19. Furyy

Bana frimware güncelleştirmesi için yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun sistemimde takılmalar oluyor ve ssd kaynaklı olduğunu düşünüyorum teamwiewer ile firmware yaparmısınız lütfen:cry:
  20. Furyy

Sandisk ssd firmware yapacağım fakat hangi dosya bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle oyunlarda takılma olduğu için ssdimi firmware yapmak istiyorum fakat birsürü dosya var hanigsini yükliyicem lütfen ama lütfen yardımcı olun Sandisk 480 gb plus
Top Bottom