Arama sonuçları: *

1. N-sar

(C:) Diskinde 20 GB boş yer olması sorun çıkarır mı?

Arkadaşlar D diskim de 40Gb boş yer var ben bf 1 yüklemek istiyorum 82GB boş yer istiyor C yüklemek istediğim zaman kırmızı olarak gösteriyor doluluk barı sizce yüklesem sorun olur mu?
  2. N-sar

M2 ssd olmasına rağmen pc geç açılıyor

Arkadaşlar m2ssd olmasına rağmen pc 15 17 saniyede açılıyor bana çok normal gelmedi ama sizce normal mi M2SSD MODEL: XPG 512GB SX8200 PRO
  3. N-sar

Yerel disk C ye oyun kursak birsey olurmu

Arkadaşlar çoğu yerde duymustum oyunlariniz i D diskine kurun diye C ye kurunca windows kasiyormus doğrumu ama oyundannkastim oyle ufak oyunlar degil Gta 5 gibi oyunlar kursak birsey olurmu?
  4. N-sar

yeni ssd'yi taktın tan sonra ne yapmalıyız

Arkadaşlar diyelim yeni bir ssd aldık onu taktık pcmize sonra o aynı flash bellek gibi orda disk olarak gözükecek mi yoksa bizim windows dan ayarlamamız mı laızm?
  5. N-sar

sadece gta5 için ssd

arkadaşlar sadece gta5 kurmak için en ucuz ssd onerirmisiniz
  6. N-sar

M2ssd'im icin degerler normal mi

7. N-sar

Yardım Arkadaşlar sistemime kurmama rağmen sistem de kurulu geldisizce neden?

Arkadaşlar sistemi de nzxt'ye dağir hiç bişey yok ancak C'diskindeki program dosyalarında kurulmuş neden. içini açıp uygulamaya tıklıyorum sistem de'nzxt parçası olmadığı için hata veriyor
  8. N-sar

Bu ssd iyi mi yada bi kronik sorunu falan varmi?

https://www.itopya.com/adata-512gb-xpg-sx8200-pro-pcie-gen3x4-m2-ssd-3500mb-okuma-2300mb-yazma/
Top Bottom