Arama sonuçları: *

1. Alestawai

Yardım 250₺ İkinci el HDD Alınır mı?

Merhabalar bütçem fazla yok Leptop depolama için böyle bir ilan buldum tüm testleri resimlerdeki gibi, alış amacın oyun oynamak, resim ve film depolamak olacak. Alınır mı ? Artısı eksisi ne olur? Daha iyi bir tercih bulamıyorum sizin bildiğiniz varsa yardımcı olur musunuz? İlan detayları: -WD...
  2. Alestawai

2.El HDD almak mantıklı mı?

WD Black 7200 RPM 2.5" 1TB Böyle bir ürün buldum, testleri yeni yapıp paylaşmış sahibi leptop için almayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu ürün hakkında ? Fiyatı 250₺.
  3. Alestawai

Yardım 2.El HDD alınır mı? Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhabalar 2.el bir HDD almak istiyorum ve şöyle bir ürün buldum, fiyatına 250₺ diyor,ürün 6000 saat çalışmış bu fazla mı ? fazlaysa sağlık durumu nasıl duruyor alınır kullanılır mı ?
  4. Alestawai

Yardım 2.El HDD WD Black Yardım

Merhabalar ikinci el HDD konusunda çok fazla bilgim yok elimde kendi kullandığım bir HDD'im var ve çift SSD'ye geçtiğim için elden çıkarmak istiyorum. HDD Leptop HDD'si yani 2.5", piyasada 0 fiyatının 650 liradan fazla olduğunu gördüm ve 2. El olarak satılan çoğu HDD kalitesiz olmasına rağmen...
  5. Alestawai

Corsair MP510 V Kingston A2000 karşılaştırması

İki üründen hangisini tercih etmek daha mantıklı ? aralarında 80 lira fark var Corsair 430 Lira Kingston 350 lira
  6. Alestawai

2. El HDD alınır mı?

Merhabalar bu gün şöyle bir ilan gördüm; " -WD Black 1TB 7200Rpm 2.5" Dahili Harddisk- -Ürünün ilk sahibiyim. -S.M.A.R.T. testi WD Lifeguard Yazılımı ile yapıldı. -Bad Sector Testi HDTune yazılımı ile yapıldı. -Yaklaşık 1.5-2 senedir Dizüstü bilgisayarımda 2.disk olarak çalışmakta...
  7. Alestawai

Çözüldü✓ Kingston A2000 V Corsair Mp510

İki SSD arasında kaldım,hangisini tercih etmem daha mantıklı olur.
  8. Alestawai

Çözüldü✓ Alacağım SSD'ler için tavsiye.

Merhabalar elimde Acer Nitro 5 An515-51 model bir Gamebook var. M2 ve sata 3 için SSD almak istiyorum ve aklımda bu iki ürün var. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir ürün varsa lütfen belirtir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  9. Alestawai

Çözüldü✓ SSD kurulumunda G/Ç hatası

Merhabalar elimde Acer Nitro 5 An515-51 model bir leptop var. Sistemimde bir adet 256 GB micron1100 marka SSD ve 1TB WD black marka HDD bulunmakta. İşletim sistemim Windows 10 ve SSD üzerine kurulu. Adobe Ae kullanırken mavi ekran hatası aldım ve bilgi toplanıyor kısmı geldi, beklerken /45...
Top Bottom