Arama sonuçları: *

1. G

SSD Olmasına Rağmen Laptop Çok Geç Açılıyor

[H3 id='Merhaba+iyi+forumlar.']Merhaba, iyi forumlar.[/H3] Eski bir Acer Aspire ES1-523 laptopum vardı. Boşta kalacağına günlük işlerde kullanayım dedim ve biraz iyileştirme yapmak istedim. Cihaza 16 GB DDR3 RAM ve 240 GB SSD takviyesi yaptım. Bu yükseltmeden sonra genel performansta belirgin...
  2. G

Hangi SSD Alınmalı ?

Merhaba İyi Forumlar Öncelikle , İyizco İndiriminden Yararlanıp SSD Almak İstiyorum Ancak Hangisi Daha İyi Bilemediğimden Sizlere Sormak İstedim. Alıcağım SSD'yi SSD Kutusuna Takıp Kullanamayı Düşünüyorum...
  3. G

Eski Laptop İçin SSD Önerisi

Eski Laptopum İçin SSD Arıyorum. M2 Girişi yok. 2.5 Sata Girişli Uygun Fiyatlı SSD Arıyorum. Sadece Gündelik İşler İçin Alıyorum Oyun vb için kullanmayacağım. 240GB Üzeri Önerirseniz Sevinirim. Bütçe : 500-600
  4. G

KC300 VS Kioxia Exceria G2

KC300 - Kioxia Exceria G2 Arasında Kaldım. Evet Biliyorum KC300 Daha İyi Ancak Aralarında 1k Oynuyor Sizce Aralarındaki Fark Değermi Yardımcı Olursanız Sevinirim. Oyun Ve Ana Depolama Olarak Kullanacağım.
  5. G

3000TL M2 SSD Önerisi

Ana Kart : GIGABYTE B550M S2H Oyun İçin 3K'ya Kadar M2 SSD Arıyorum. Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Geri