Arama sonuçları: *

1. CFK’

1TB XPG Gammix S70 Blade vs Samsung 980 Pro

Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim iki ssd arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim? Xpg olan amazon.tr satıcılı 2-3 yıla kadar bir problem olması halinde yardımcı oluyorlar. Samsung olan ise Amazon Germany satıcılı yine yardımcı oluyorlar fakat yardımcı olacaklarının garantisi...
  2. CFK’

1TB Crucial P3 Plus vs WD Black SN770

Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim iki ssd arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim? https://www.amazon.com.tr/Crucial-Plus-PCIe-Gen4-kadar/dp/B0B25NXWC7/ https://www.amazon.com.tr/WD_Black-dahili-Gaming-SSD-Teknolojisi-saniyeye/dp/B09QV692XY/
  3. CFK’

1500TL'ye Crucial P3 Plus 1TB alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Halihazırda Crucial P2 1TB kullanıcısıyım ve bir kaç hata baş göstermeye başladı. Bunun dahilinde aldığım yer ile görüştüm ve bana ücret iadesi yapabileceklerini söylediler. Bende yeni bir SSD arayışına girdim. 1500TL civarlarında bir ssd arıyorum. Daha öncesinde 1800e vs...
  4. CFK’

GoodRam PC500 vs Adata Swordfish

Arkadaşlar merhaba elimde iki adet M2 SSD mevcut birisi sıfır GoodRam PC500 512GB birisi de 2 yıllık Adata Swordfish 500GB. Yeni sıfır bir sisteme geçeceğim sıfır sistemin içinde GoodRamler var normalde düşüncem adatayı yeni sisteme geçirip, satacağım sisteme de GoodRamleri koymak ama sizce...
  5. CFK’

Termal pad Kingston FURY Renegade SSDye zarar verir mi?

Arkadaşlar merhaba, AsRock B560M Pro4 anakarta sahibim ve yeni bir Kingston Fury Renegade ssd satın aldım. Anakartımda iki tane slot var birisi Hyper M2 PCIe 4.0 birisi de Ultra M2 PCIe 3.0 diye geçiyor. Ultra olan aşağıda kalıyor soğutucu bloksuz. Hyper olan ise yukarıda kalıyor soğutucu...
  6. CFK’

Crucial P2deki verileri Kingston Fury Renegade aktarma

Arkadaşlar merhaba Crucial P2 1TB ve Kingston Fury Renegade 1TB SSDlere sahibim. Crucial P2de %77 yani 718GBlık bir doluluk oranına sahibim. Sizce windows aktarımı yapmalı mıyım? Yapacaksam nasıl yapabilirim, daha önce hiç yapmadım. Yoksa Kingstona sıfırdan bir windows kurmak daha mı sağlıklı...
  7. CFK’

İşletim sistemi Crucial P2 1TB SSD'de sıkıntı çıkarır mı?

Arkadaşlar merhaba, halihazırda Kingston A2000 250GB kullanıcı idim fakat okuma yazma hızlarındaki değişikliklerden dolayı iade edeceğim. Etmişkende nakitimde mevcutken 1TB SSD aldım. Onu da Crucial P2den yana kullandım. Sebebi ise çok uygun bir fiyatta olması ve 1TB olması. Anakartım Gen4...
  8. CFK’

Crucial P2 vs WD Blue SN570

Arkadaşlar merhaba, bu iki SSD arasında kaldım. Fiyatları birbirine yakın. Bu fiyatlara 500GB zor bulunuyorken 1TB olan bu modeller için fiyatları makul geldi. O yüzden bu iki modeli gözüme kestirdim. Sanırım ikisinde de DRAM yok. İkisi de marka olarak benim için güvenilirdir fakat model olarak...
  9. CFK’

880TL Kingston NV1 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, sahip olduğum Kingston A2000 2000/1100 M2 SSD patlak çıktığından dolayı iade edeceğim. İade etmemin sebebi ise CrystalDiskMarkta okuma yazma hızlarının az çıkması. Okuma hızları 1700lerde çıkarken, yazma hızları ise 500-700lerde dolanıyor bazen. O yüzden iade işlemi başlattım...
  10. CFK’

50 Günlük Kingston A2000 M2 SSD değerleri normal mi?

Arkadaşlar merhaba, 50 gündür kullanmış olduğum Kingston A2000 SSD için değerlerim aşağıdaki gibi. Sizce normal midir? Bir anormallik var mıdır? Çünkü 50 günde %1 sağlık düşmüş durumda. Aldığım yer amazon bir problem varsa çözebileceklerini düşünüyorum. O yüzden de bir problem var ise erkenden...
  11. CFK’

1800TL 1TB M2 SSD önerisi

Arkadaşlar merhaba 1TB m2 ssd arayışındayım. Aslında ne alacağımı belirlemiştim. Kingston KC2500 alacaktım fakat ben alana kadar fiyatı 1650TLden 2100TLye çıktı bende o yüzden vazgeçtim. Onun ayarlarında kaliteli bir SSD almam gerekiyor fakat kararsızım. Şuan bilgisayarda halihazırda Kingston...
  12. CFK’

Çözüldü✓ Kingston A2000 Sıcaklık ve performans değerleri

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-250-gb-a2000-sa2000m8-250g-m-2-pci-express-3-0-fiyati,535280302.html Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım için bir Kingston A2000 250GB M.2 SSD satın aldım. 2000 okuma, 1100 yazma değeri mevcut. Aşağıdaki fotoğrafta göründüğü gibi test sonuçları bu...
  13. CFK’

250GB KIOXIA Exceria vs Kington A2000

Arkadaşlar merhaba uygun fiyatlı M.2 SSD alacağım idaretenlik bir süre sonra sadece depolama amaçlı olarak kullanılacak. Bu iki model arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Linklerini aşağıya ekledim. KIOXIA Exceria...
  14. CFK’

240GB F/P M.2 SSD önerisi

Arkadaşlar merhaba idaretenlik 240GB M.2 SSD satın alacağım daha sonrasında param olunca 1TB almayı düşünüyorum. Şuanda F/P 240GB bir M.2 SSDye ihtiyacım var, daha sonrasında ikinci m.2 olarak kullanacağım. Anakartım AsRock B560M Pro4. Şimdiden herkese yardımları için teşekkürler.
Top Bottom