Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ SSDmi nasıl kasadan sökerim?

SSD'mi değişime yollayacağım için kasamdan sökmem gerek ama nasıl yapmamg erektiğine dair bir video bulamadım. Anakart da değil de kasaya montajlı.
  2. D

Yardım Team GX1 SSD erişilemiyor

Sorun şu : var olmayan bir aygıt belirtildi hatası aldıktan sonra biçimlendirmeyi denedim ve sonuç bu. Napmam gerek hiç bilmiyorum :(
  3. D

SSD deki program ve oyunlar açılmıyor aynı zamanda cok yavas

Bilgsayaroı ilk açtıgımda ssd nin altında ne kadar kullanıldgı ve kaldıgı gözukmuyor , pc yi ilk açmamda windowstan sonra ki kurulm sekmesi geldi. Ayrıca içindeki programlar açılmıyor , * varolmayan bir aygıt tespit edildi yazıyor *. Windowsun kurulu olduğu ssd değil.
  4. D

Steam SSd deki oyunu görmuyor

hata bu aynı zamanda bu diske oyun yükleyeceğim zaman da olmuyor. Sorunu nasıl çözerim , dosya dogrulama yaptım olmadı pc ve steamıde kapatıp açtım..?
  5. D

M2 SSD değerlerim nasıl ?

Kingston A2000
  6. D

ssd kurduktan sonra ilk hangisini yapmalıyım

linkteki videolakileri yapıyorum. m2ssdyi taktıktan hemen sonra program ile dosyaları klonluyor. ben ssd yi taktım pc de gözukmuyır suan. biçimlendirmemiz gerekyiromuş. kullanılır hale gelmesi için disk yönetiminden. önce disk yönetiminden açmam mı gerek ? yoksa videodaki gibi direkt klonlasam...
  7. D

M2 montajım doğru mu

dogru takmış miyim
  8. D

Yardım Bu Plastik M.2 Vidası mıdır?

Bir türlü M2 vidası bulamadım. Bir kaç video da 3. Deliğe takıldığıni gördüm. Acaba 3. Delikte olan plastik parça m2ssd için olabilir mi?
  9. D

Yardım M2 vidası bunlardan hangisi

Arkadaşlar Anakart b450m h kutuda bunlar var hangisi M2 vidası acaba
  10. D

anakartımda m2 için vida yok

b450m H anakartım için daha öcne m2 ssd olur mu diye konu actım olur demişlerdi. ancak sorun su ki m2 ssd sıparişi verdim ve anakartıma bakınca o noktada plastik veya vida olmadıgını gördüm. napcam iade mi edeyim yoksa baska vida ilede taksam olur mu ??
  11. D

M2 ssd nasıl montajlanir

M2 SSD mı nasıl düzgün bir şekilde montajlarim? Detaylı bir video/rehber atabilir misiniz bulamadım da. Ayrıca sanırım bir vida tarzı bir şey gerekiyor. M2ssd kutusundan çıkıyor mu yoksa nasıl tedarik ederim?.
  12. D

Yardım Team gx1 güncelleme yardım

Kısacası: gx1 SSD mı nasıl güncelleyebilrim ? 1 sene önce sistem toplarken incehesap gaming gecesinden uygun olduğu için gx1 480gb SSD almıştım Ama o kadar performans kaybı yaşıyorum ki şuan. Şimdi Baktığım zaman kimsenin onermedigini kronik sorunlu olduğunu gördüm. Yeni SSD almaya karar...
  13. D

3 m2ssd hangisi en iyi?

Hepsinin altın da yazan fiyattan 50 lira düşün. Kingston A2000 542tl Kioxia 400tl Wd blue 440tl Aslında kioxia almayı düşünüyorum fiyat olarak en iyisi gözüküyor ancak bazıları kronik sorunlu demiş. Siz ne önerirsiniz? 1629122028 Yazdığım fiyatlar alacağım fiyat. Görselde ki fiyatlardan 50...
  14. D

400 liraya bu M2 SSD alınır mı ?

Sepette indirim + 50 lira indirim var. Fiyatı duz 500gb ssdler ile aynı fiyata geliyor. Bence çok iyiye denk geliyor fiyat olarak.sorum şu bu marka model alınır mı? Başka m2ssd tavsiyesi de alabilirim Hepsiburada dan kupon için. Teşekkürler b450mH anakart
  15. D

500 GB M.2 SSD Önerisi

480 - 500 GB fiyat performans bir M.2 SSD önerir misiniz?
  16. D

Yeni bir SSD ye geçiş

Elimde şuan sorunsuz 480gb SSD var. M2 SSD almak istiyorum ve Windows ile sık oynadığım bir kaç oyunu oraya kuracağım. 1- b450m H anakart da M2 yuvası var mı 2- Diskteki hiç bir şeyi silmeden direkt olarak nasıl M2 SSD ye kopyalar ve Windows sorunsuz kullanırım.
Geri