Arama sonuçları: *

1. oaK´

SSD' mi nasıl sıfırlayabilirim?

arkadaşlar bilgisayarı sattım ve SSD' mi sıfırlamdan bilgisyardan çıkarmıştım. Şuan SSD'yi de satacağım 1 tb m2 ssd ancak elimde m2 girişli bir bilgisayar yok mac'ten sıfırlamak içinde aparat almam lazım napsam bilemedim önerisi olan var mı?
  2. oaK´

Ssdlerim ne kadar eder?

Beyler elimde iki adet sata ssd var Modelleri Sandisk ssd plus 240gb Sandisk ultra II 240gb Sizce ederleri nedir hic bi sorunu yok
  3. oaK´

Çözüldü✓ yeni ssd aldıktan sonra ne yapmak lazım

dün m2 ssd almıştım bugün dağıtıma çıkmış, 2 adet sata ssdm var ikisinde de veriler mevcut bu verileri kayıp olmadan m2 ssdye nasıl aktarabilirim? veya direkt temiz kurulum yapıp kopyala yapıştır mı yapayım
  4. oaK´

Yardım Disk arası oyun transferi nasıl yapabilirim?

Fotoğraftada gördüğünüz üzere bir can çekişen ve de bir adet refah içinde yaşayan iki diskim var, oyunu ikinci disk yerine ilk diske kurdum, hatırlayınca iş işten geçmişti. Forza horizon 5 yükledim bu arada, şimdi sorum şu; forzayı d diskine kayıp olmadan nasıl aktarabilirim?
  5. oaK´

2 tane sandisk ssd im var kaça satarım?

Bi tanesi sandisk ssd plus 240 gb diğer ise sandisk ultra II 240 gb ikinci el olarak satmak istiyorum kaça satabilirim?
  6. oaK´

sürücü kullanımda? disk biçimlendirme

merhaba, elimde şuan 2 adet ssd var ikisinde de işletim sistemi var ana disk harici olan diski ilk aldığım gündeki gibi içinde hiç bir şey olmadan kullanmak istiyorum biçimlendir yapa tıklıyorum her şey sorunsuz ilerliyor ancak bir uyarı veriyor "bu sürücü kullanımda. başka bir program veya...
  7. oaK´

500 gb m2 ssd önerisi

Merhaba 500 gb m2 ssd arıyorum bütçem max 600 tl
Geri