Arama sonuçları: *

1. salatalık turşusu

480 gb Ssd tavsiyesi

Ssd'm bozulduğu için yeni ssd almam gerekiyor. 480gb f/p bir model önerebilir misiniz? Yani 500 600 lira civarında gördüğüm kadarıyla modeller ama üstüne bi 300 lira daha koy Samsung 870 evo al diyecek olursa da dikkate alacağım. Gerekirse biraz daha para bulur hallederim. Samsung'un veri...
  2. salatalık turşusu

Yardım SSD'm bozulmuş olabilir mi?

Arkadaşlar merhaba, Bugün bilgisayarı açtığımda her şey inanılmaz yavaşlamıştı. Valorant'a girecektim, yamayı yapmadı. Bilgisayarı kapatıp açtım 20 25 dakikada açıldı. Ben de ilk olarak Ssd'den şüphelendim ve crystaldiskinfo ve crystaldiskmark testleri yaptım. Sonuçları paylaşacağım fakat...
  3. salatalık turşusu

Adata Su630 Deneyimim

Arkadaşlar Ocak 2019 da sistemimi aldım ve içinde 480gb kronik sorunlu dediğimiz adata su630 ssd var. Yaklaşık 1 yıl kullanmama rağmen CrystalDiskInfo'dan baktığım verilere göre sağlığı halen %100. Bu iyi dayandığının göstergesi midir? 1 yıl böyle gittiyse daha ne kadar sorunsuz çalışmasını...
  4. salatalık turşusu

SSD'nin 49 derecede çalışması normal midir?

Merhaba arkadaşlar, ssd'm adata su630 480gb, biliyorum sorunlu model ama zamanında alırken bilgim yoktu şu an kullanıyorum. SSD 49 derecede çalışıyor ama durumu %100 iyi herhangi bir sorun gözükmüyor. HDD ise 1tb Seagate Barracuda, o 34 derecede çalışıyor sorun yok herhalde onun için. Kasam Dark...
Geri