Arama sonuçları: *

1. Talha Celik

bu diskleri nasıl birleştirebilirim

sata ssdye hard reset atıcam diskpartda birden fazlaayrılmış bölüm var bu bölümleri birleştirip d diskime nasıl reset atabilirim
  2. Talha Celik

disk 0 bölüm 1,2,3 nedir

arkadaşlar bunlar nedir nasıl düzeltirl
  3. Talha Celik

bu klasor hangi diske ait

nasıl öğrenirim
  4. Talha Celik

Bilgisayarım-videolar disk değiştirme

arkadaşlar başlığa ne yazıcağımı tam karar veremedim konuya da söyle açıklayayım nvidiada screenshotlar ya da aniden yeniden oynatmalar bilgisayarım içinden videolara kaydolur ama ben d diskime kaydedilmesini istiyorum ki m2mde yer kalsın bu bilgisayarıma videolar klasörüne kayıt edildiğinde d...
  5. Talha Celik

crystaldiskmark sonuçlarım

https://www.itopya.com/seagate-500gb-firecuda-510-nvme-m2-ssd-3450mb-okuma-2500mb-yazma-5/ ssd bu sonuçları bu bir anormallik yok değil mi 1630085638 bir de mesela üsttekiler tamam yazma ve okuma 3450ye 2490 bu alttakiler neyi ifade ediyor
  6. Talha Celik

Yardım mbr diski gpt yapmak

arkadaşlar naıl yapabilirim
  7. Talha Celik

yeni ssdde hangisini seçmeliyim

disk yönetimine girdiğimde ne yapmalıyım
  8. Talha Celik

M2 ssdyi doğru mu taktım

Doğru mu taktım
  9. Talha Celik

Yardım Anakrtdan yükseltme vidası çıkarmak

Daha demin de konuda konuşmuştuk fakat hiç bir türlü çıkaramadım pense ile sıktım dönmedi farklı türden 6 tane tornavida denedim yine çıkmadı nasıl çıkartabilirim
  10. Talha Celik

Yardım M2 SSD'yi Nasıl Montajlarım?

Arkadaşlar yardım edermisiniz buraya sadece bir vida takınca işlem bitecekmi
  11. Talha Celik

Yardım nasıl format atmalıyım

arkadaşlar yeni bir m2ssd aldım windowsu falan ona kuracığam sata ssdiye normal bir şekilde format atsam windows tekrardan kendini indiriyor yanlış hatırlamıyorsam nasıl bir işem uygalamam lazım 1629103040 birde diskde windows olmadan oyun aktarsam sonrada diskde oyun varken windows kursam bir...
  12. Talha Celik

diskler arası dosya aktarımı

arkadaşlar m2 ssd aldım sata ssdideki dosyaları nasıl aktarabilirim
  13. Talha Celik

m2 ssd montajı hakkına bilgi

Arkadaşlar bu m2 ssdyi aldım ve anakartım MSI B450M-A PRO MAX bu tarz montaj işlemlerini yaptım ama daha önce hiç m2 ssd takmadım sizce zorlanır mıyım
  14. Talha Celik

550 tl m2ssd önerisi

Yakın zamanda m2 ssd almayı düşünüyorum 500 gb m2 ssd önerir misiniz
  15. Talha Celik

Öneri fiyat performans m2 ssd önerisi

Arkadaşlar asıl amacım depolama sıkıntısı değil windows hızlı açılsın ve 1-2 oyun kuracağım bunları göz önünde bulundurarak m2ssd önerebilir misiniz (ANA KARTIM msi b450 m a pro max)
  16. Talha Celik

tek bir disk sıfırlama

şuanda 500 gblik bir ssdim var ama yetmiyor eski bilgisayarımdan kalan bir tane harddiskim var onu taksam içinde windowsn falan var nasıl silebilirim ve eğer disk bozuksa sistemime zarar verir mi
Top Bottom