Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

Yardım Uzak durmam gereken hdd markaları nelerdir?

Arkadaşlar yarın pc ciye gidicem hdd için hdd im bozuksa pc ciden hdd alıcam kargo için büyük sıkıntı hdd ler sizden ricam şu model dir marka dır uzak dur diyerek tavsiye verip şu markaları alabilirsin demeniz Okuduğunuz için teşekkür ederim iyi forumlar
  2. amdsaolsun

Yardım Harddiskim bozuldu yardım edin lütfen

Arkadaşlar uzun zamandan beri kullanılmayan pc yi canlandırmaya çalışıyorum malum para yok pc açıldı ama bu sefer disket a hatası verdi ve f1 e tıklayın dedi karşıma bu çıktıBende dediği gibi ctrl+alt+del yaptım ve tekrar başlattım ve aynı şekilde f1 e bastım bu sefer yine aynı hatayı verdi ve...
  3. amdsaolsun

Yardım Sata 1 anakarta sata3 takılırmı

Arkadaşlar elimde muhtemelen sATA bir giriş var ben buna patriot brust takarsan ne olur çünkü sata 2 3gb a kadar destekliyor alacağım ssd 500mb gibi bişey takarsan ne olur performans düşermi anakart sata 1 ssd sata3 olucak sistem ddr3
  4. amdsaolsun

Win 7 depolama ne kadar eder

Arkadaşlar laptubumda 32gb depolama var ve kasadaki harddisklerin ikisi de bozuk yarın laptoptaki hdd i söküp kasa ya takıcam olurmu olursada win 7 kaç gb yer kaplar bide bizim arkadaş lol ün 12 gb olduğunu söylüyor yükleyebilirmiyim bi de ödev film falan filmleri flash belleğe atabilirim olmadı...
Top Bottom