Neredeyse 1.5 Yıl oldu ve test sonuçlarını sizlerle paylaşıyorum. Sağlığı hızlı tükenen bir SSD olduğunu biliyorum. Sağlığı çok düşmüş demenize gerek yok. Açıkçası okuma değerleri gayet güzel ama yazma için aynı şeyler söylenemez sanırsam :D
Sizlerin Düşüncelerinizide Bekliyorum :kedi:
Maks 600 lira bütçem var P300 forumda çok öneriliyordu ama bazıları sesli çalıştığını söylemiş , gerçekten çok rahatsız edici düzeyde sesli çalışıyor mu ?
Ve herhangi bir sağlık sorunu , hız düşmesi vb problemi var mıdır ?
Annem sağolsun anakart kutusunu nereye soktuysa bütün evi aradım bulamadım.
P300 2 TB almayı düşünüyorum ama Sata 3 kablosu yok (Sanırım Sata 3 Kablosu Gerekliydi)
Bu durumda ne yapmam lazım ve ne almam lazım ?
Ne almam gerekiyorsa link atabilirmisiniz ve bağlantıyı nasıl yapicam ?
Ürünü iyi diye biliyordum açıkçası hiçte araştırmadım direk aldım , eski laptopuma sokucam genelde LoL valorant CS tarzı oyunlar olucak 240 GB hayli hayli yeter diye düşünüyorum sizce bir problemle karşılaşır mıyım
Vok'un sistemini alıyorum İ5-10600 e stok fan yetmez gibi fanını değiştirirm bide kasa ve psu değiştiricem
bu m2 ssd iyi midir? kronik bi sorunu var mı
480GB SSD var zaten ama gerçekten hiç yetmiyor oyun yüklemek için oyun silmek zorunda kalıyorum bide internetim 25mbps çok sinir bozucu oluyor 300 TL ye bı tane 7200RPM HDD almayı düşünüyorum sizce alınır mı çok yavaşlık olur mu ?