Arama sonuçları: *

1. KeReM 1963

1.5 Yıllık TR-200 SSD nin son durumu nasıl ?

Neredeyse 1.5 Yıl oldu ve test sonuçlarını sizlerle paylaşıyorum. Sağlığı hızlı tükenen bir SSD olduğunu biliyorum. Sağlığı çok düşmüş demenize gerek yok. Açıkçası okuma değerleri gayet güzel ama yazma için aynı şeyler söylenemez sanırsam :D Sizlerin Düşüncelerinizide Bekliyorum :kedi:
  2. KeReM 1963

1025 TL Ye Kingston A2000 aldım , iyi midir ?

Normalde bildiğim kadarıyla bir sorunu yok ama bu fiyat bandında daha iyi bir SSD var mıdır ? Kingston A2000 1 TB Modeli
  3. KeReM 1963

Öneri Team MP33 1TB Alınır mı ?

https://www.incehesap.com/team-mp33-1tb-nvme-pcie-m-2-ssd-disk-fiyati-46544/ Bu ssd 1000 TL nin altına düşerse alınır mı ?
  4. KeReM 1963

Öneri 1 TB M2 SSD Önerisi Yapar mısınız ?

Bütçe ortalama 1000₺ civarı , 1100 TL ye kadar esnetebilirim. A2000 Almayı düşünüyorum.
  5. KeReM 1963

Öneri Toshiba P300 2 TB Alınır Mı ?

Maks 600 lira bütçem var P300 forumda çok öneriliyordu ama bazıları sesli çalıştığını söylemiş , gerçekten çok rahatsız edici düzeyde sesli çalışıyor mu ? Ve herhangi bir sağlık sorunu , hız düşmesi vb problemi var mıdır ?
  6. KeReM 1963

HDD Bağlantısı için gerekli kablo yok

Annem sağolsun anakart kutusunu nereye soktuysa bütün evi aradım bulamadım. P300 2 TB almayı düşünüyorum ama Sata 3 kablosu yok (Sanırım Sata 3 Kablosu Gerekliydi) Bu durumda ne yapmam lazım ve ne almam lazım ? Ne almam gerekiyorsa link atabilirmisiniz ve bağlantıyı nasıl yapicam ?
  7. KeReM 1963

TR-200 Düşük Yazma Hızı

ssd zaten kronik sorunlu bir ssd neredeyse 1 yıldır kullanıyorum ve test yapınca ; Okuma : 500 Yazma : 200 İtopyadan almıştım değişim yaparlar mı ?
  8. KeReM 1963

Kingston A400 240 GB Kötü Bir Model Mi

Ürünü iyi diye biliyordum açıkçası hiçte araştırmadım direk aldım , eski laptopuma sokucam genelde LoL valorant CS tarzı oyunlar olucak 240 GB hayli hayli yeter diye düşünüyorum sizce bir problemle karşılaşır mıyım
  9. KeReM 1963

WD 500 GB M2 ssd iyi midir

Vok'un sistemini alıyorum İ5-10600 e stok fan yetmez gibi fanını değiştirirm bide kasa ve psu değiştiricem bu m2 ssd iyi midir? kronik bi sorunu var mı
  10. KeReM 1963

HDD Yi hızlandırdığı söylenilen bu cmd kodları ne işe yarar

chkdsk /r /f sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth cipher/w:c ipconfig /flushdns bi tane internet sitesinde gördüm bilgisayarı hızlandırıyormuş ne işe yarar bu kodlar
  11. KeReM 1963

Sandisk Ultra 1 TB M2 alınır mı

Fiyatını 850 civarlarında görüyor sürekli sizce alınır mı bu SSD kronik bı sorunu var mı ?
  12. KeReM 1963

Sürücüleri En İyi Duruma Getir bi işe yarar mı ?

eski hdd için yapıyorum suan ne işe yarar ve ne kadar sürer ortalama
  13. KeReM 1963

Yıl olmuş 2021 oyun depolama için HDD Alınır mi

480GB SSD var zaten ama gerçekten hiç yetmiyor oyun yüklemek için oyun silmek zorunda kalıyorum bide internetim 25mbps çok sinir bozucu oluyor 300 TL ye bı tane 7200RPM HDD almayı düşünüyorum sizce alınır mı çok yavaşlık olur mu ?
Geri