Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

100turk lirasina 1tb ssd

Arkadaşım kullanmadığı için sana satayim dedi çalışıp çalışmadığini sağlığını performansini bilmiyorum almaya deger mi sizce modeli adata su800 ultimate gibi bir sey olmasi lazim
  2. AfniSoDeadly

Yardım Rehber tadinda Hdd bad sectorlu alani kesme soru

Sabaha kadar işim olmadığı için eski laptopumdan cikardigim fiziksel darbeye maruz kalmis hdd nin bad sectorlu alanini bölüp gizlemek için oturdum masa basina, Simdi hddler de disk alanini 2ye 3e bölmek istedigimiz zaman disk sistem üzerinde sağa mekanik olarak disk yuzeyinde iceri dogru bölünür...
  3. AfniSoDeadly

Setupu diskin diğer bölümüne kurmak

Arkadaslar setupu d ye indirdim c ye kuracağım 500gb diskte yer azaldi sizce gta5 i d ye atip setupu da c de mi kurayım yoksa d den başlatip c ye kursam süre uzar mi
  4. AfniSoDeadly

Pci e to m2 ile performans alınabilir mi

https://m.n11.com/pcie-nvme-m2-ngff-ssd-pcie-4x-adaptor-karti-P376745794 Boyle bir kartı anakartima takarak m2 ssd den ne kadar performans alabilirim
  5. AfniSoDeadly

Yardım 60gb ssd önerisi uygun fiyatlı

arkadaşlar sadece win10 kurmak için bir ssd alıcam önerebilir misiniz sıfır ikinci el fark etmez izmir içi veya get
  6. AfniSoDeadly

harddiski 15 derece de çalıştırmak zarar verir mi

arkadaşlar hdd 35 derece civarı çalışıyordu bugün üstüne hdd soğutucu taktım şimdi boşta 15 derece civarı çalışıyor 5900 rpm soğuk çalışması motorlu araçlar gibi zarar verir mi uygun bi sıcaklığı var mıdır
Top Bottom