Arama sonuçları: *

1. OrkunJJ

Öneri Uygun Fiyata 60-120GB SSD Arıyorum

Merhaba, 60/120GB SSD lazım birden fazla alacağım. Uygun fiyata piyasada hiç yok uyguna nereden bulabilirim? 60'da işimi görecek ama 120 GB fiyatına satıyorlar şaka gibi İkinci elde olur bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  2. OrkunJJ

Çözüldü✓ 2. El Samsung 990 Pro 2TB SSD Alınır mı?

1 Senelik, az kullanılmış. CrystalDiskInfo değerleri aşağıda. 5000 istiyor satıcı, kutu fatura garanti tam. Ne dersiniz alınır mı değer mi?
  3. OrkunJJ

Adata XPG SX8100 2TB Alınır mı?

Merhabalar, şuan depolama ihtiyacım olduğu için SSD bakıyorum. Akşam bir konu açmıştım 2.el 3.5K'ya 2TB 970 Evo Plus buldum alınır mı diye. Bugün bakmaya gidecektim vazgeçtim. Piyasada 3.5-4.5K arasında da sıfır 2TB SSD ler olduğunu ve 2. ele bulaşmaya değmeyeceğini düşündüm. Adata XPG SX8100...
  4. OrkunJJ

2. El Samsung 970 Evo Plus 2TB Alınır mı?

Merhabalar, satıcı kişi de 7-8 tane 2TB Samsung 970 Evo Plus SSD varmış. Sağlıklarının %85 üzerinde olduğunu söylüyor. Kutu fatura yok bir firmadan toplu olarak alınmış, firma veri aktarımı için kullanmış SSD leri. Sordum test yapıp sağlığı en yüksek olanı ve en az veri yazılmış olanı alabilir...
  5. OrkunJJ

Yardım WD Blue SN570 500GB ile Samsung Evo 860 500GB Takası Mantıklı Mı?

Merhaba, M.2 SSD mi yükselttiğim için eskisi olan WD Blue SN570 500GB lık SSD'mi satıyordum. Birisi Samsung Evo 860 500GB ile takas teklif etti. Sağlık durumunun %100 olduğunu, 1 sene önce aldığını ve az kullandığını söyledi. Ne diyorsunuz sizce mantıklı bir takas olur mu?
  6. OrkunJJ

Yardım Kioxia Exceria G2 1TB Çok Isınıyor

Merhaba dostlar, başlıktaki SSD kargodan bugün geldi. Daha yeni sisteme takıp kurulumunu yapabildim. SSD yi test ederken bile daha testin yarısında 72 dereceleri gördü ve giderek artıyordu. Exceria G2 ısınıyor demişlerdi forumda ama bir denemek istedim kendi kasamda ne kadar ısınacak onu...
  7. OrkunJJ

Boş slot olmayan anakarta M.2 SSD nasıl takılır?

Merhaba, anakartımda 1 tane M.2 NVMe SSD takılı. Elimde 500GB'lık bir M.2 NVMe SSD daha mevcut. Bunu da bilgisayarıma bağlamak istiyorum ama anakartımda boş slot yok. Bu SSD'yi nasıl bağlarım yardımcı olur musunuz? Anakartım: ASUS PRIME H610M-K D4 Intel LGA 1700 mATX Anakart
Top Bottom