Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Samsung SSD boşta 50 derece

Kasamda totalde 2 tane fan var biri önde biri arkada. ID-Cooling kaliteli fanlar, ısıya göre hız ayarlıyolar. Ama SSD çok ısınmıyor mu boşta olmasına rağmen? Anakartım MSI H510M Pro. 1719758585 Yardımcı olabilecek kimse yok mu? Soğutucu mu almam gerekiyor? Normal mi yoksa?
  2. Enivici Vokke

Samsung 970 EVO Plus rastgele yazma hızları düşük

Ürünü şimdi taktım bilgisayarıma ve kendi yazılımından test ettim. Hızlarında sıkıntı yok ama rastgele okuma-yazma hızı düşük çıktı, neden böyle? 600k küsür olması lazımdı. Samsung 970 Evo Plus 1 TB.
  3. Enivici Vokke

SSD soğutucu almalı mıyım?

MSI H510M Pro anakartım var. Samsung 970 evo plus 1 TB sipariş ettim. SSD soğutucu almam gerekir mi? Isınır mı? Anakartımda soğutucu yok sanırım ama Samsung'un soğutması iyi diye biliyorum. Soğutucu almam lazımsa önerir misiniz bir tane?
  4. Enivici Vokke

Samsung 970 EVO Plus'ın rastgele okuma hızının düşük olması sıkıntı yaratır mı?

Az önce Amazon'dan 970 evo plus sipariş verdim. Kioxia bile 2.000 TL olmuş. İşlemcim de pcie 3.0 olduğundan kingston fury vs. almadım boş yere tam verim alamayacağım. İndirim kodu, cashback vs. derken 2.650 liraya falan gelecek. Yalnız SSD'nin rastgele okuma yazma hızı rakiplerinin yarısı kadar...
  5. Enivici Vokke

Samsung 970 Evo Plus günümüzde hala alınır mı?

Anakartım (MSI H510M Pro) sanırım pcie 4 ama işlemcim (i3-10100f) pcie 3. Bu yüzden KC3000, Fury gibi SSD'leri alsam bile tam hızında kullanamayacağım işlemci yüzünden. Sistemimi de uzun süre değiştirmek gibi bir planım yok. Bu yüzden fazladan 500 TL onlara vermeye gerek yok. Bu 860 Pro'da 600...
  6. Enivici Vokke

Kioxia G2 neden satılmıyor?

En popüler SSD'yi piyasada satan 2-3 satıcı var bütün sitelerde. Fiyatı da bu yüzden aşırı artmış. Neden bu SSD piyasadan çekilmeye başladı
  7. Enivici Vokke

HDD'nin durumu iyi mi?

Yakında SSD almayı planlıyorum, bunu da satılığa çıkartırım. Durumu iyi mi? Toshiba P300 1 TB. Gayet memnunum, hiç sıkıntı çıkartmadı da gene de test edeyim dedim.
  8. Enivici Vokke

PCLE4 SSD için işlemci de PCLE 4 mü olmalı?

SSD alacağım. Anakartım MSI H510M Pro. PCLE midir nedir 4.0 destekliyor sanırım. Ama işlemcim i3-10100F 4.0 desteklemiyor. Şimdi ben Kingston KC3000 gibi 4.0 bir SSD alsam tam hızından yararlanabilir miyim? Yoksa işlemcim desteklemiyor diye hızı düşer mi?
  9. Enivici Vokke

Kioxia Exceria G2 tekrardan 1.300 TL olur mu?

Geçen 1.330 TL'ydi alamadım, sınava yetişmem lazımdı. Geldiğimde indirim bitmiş. Tekrar bu fiyata düşer mi sizce? 1.700'e fırlamış.
Top Bottom