Arama sonuçları: *

1. Nasparus

Yardım Trim Defrag ile aynı şey mi?

Samsung 870 Evo sahibiyim ve disk birleştirme yapmak istiyorum ama sorun çıkarabilir diyorlar. Trim defrag tarzı bir şey mi yoksa başka bir olayı mı var?
  2. Nasparus

Yardım Samsung 870 EVO düşük hız

3 gün önce Samsung EVO 870 sipariş etmiştim 2 gün önce de geldi. Windowsu kurup Crystal diskmark'ı indirdim ve test yaptım. Ssd nin açıklamasında ve kutusunda 560 MB/sn Okuma 530 Mb/sn Yazma diyor. Ama Crystal diskmark da 2 kat daha az gösteriyor. Nedeni nedir? Normalmidir? Lütfen yardım edin.
  3. Nasparus

Yardım Ssd ye windows kuramıyorum YARDIM!!

2 gün önce Samsung 870 EVO aldım. Bugün geldi ve flash'a windows'un kendi programı ile kurulum yaptım. Ssd yi kasaya taktım. Flashı da taktım. Bios dan boot u flash olarak ayarladım. Açılırken sol üstte bir çizgi yanıp sönüyor 1 2 saniye sonra ekran gidip geliyor ve Windows logosu geliyor 1 2...
  4. Nasparus

Yardım Crystal Disk Mark en iyi sonuç almak için ayarlar nasıl olmalı ?

Crsytal Disk mark ile test yapacağım fakat en iyi sonucu hangi ayarlar da alacağımı bilmiyorum. Çok yüksek boyula yapmak istemiyorum. Ve diskim ikiye bölünmüş durumda hangisi ile test yapmaluıyım?
  5. Nasparus

En az 480 GB SSD önerisi

Aslında incehesap dan Patriot Burst 480 Gb alacaktım ama ben alana kadar stoklar tükenmiş. Güzel bir Ssd önerir misiniz?.
Geri