Arama sonuçları: *

1. ahmet enes çakırcı

İstanbul içi 2tb harddisk satan varmı

Wd blue yada Seagate barracuda istiyorum 7200rpm 2 tb İstanbul içi satılık sıfır varsa konuşabiliriz
  2. ahmet enes çakırcı

Bu harddisk alınır mı?

resmi bu harddiskin wd blue gündelik oyun ve iş için kullanıcam baktığım kadarıyla seagate barracuda dan dahaiyi sıfır göründüğü gibi ve 700tl alınır mı? sizce bide sıfır olmasına rağmen test edeyimmi adam bişi dermi biraz agresif bi herif
  3. ahmet enes çakırcı

Hangi harddisk almalıyım

2 TB harddisk bakıyorum 2.el den temiz olanlara yada paketli sıfır olanlara bütçede 650 en fazla oyun ve gündelik iş için kullanıcam bi tane kapalı kutu 2 TB buldum Seagate skyhawk adamla baya konuştuk bana baya iyi bi fiyata bıraktı sonra baktım biraz bu skyhawk a genellikle güvenlik işleri...
  4. ahmet enes çakırcı

2.el harddisk alırken nelere dikkat edilmeli

1tb harddisk alıcam gidip napıcam test için falan söylermisiniz bu arada harddisk in adı bu 1 TB 7200 RPM 64MB Cache Seagate Barracuda sabit diski.Model numarası ST1000DM003 470 TL şuan pc de sadece ssd var
  5. ahmet enes çakırcı

2.el Harddisk Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Soru başlıkta
  6. ahmet enes çakırcı

1tb harddisk indirim yokmu

Harddisk alıcam param çok yok indirim kupon falan yokmu ya böyle 500 e falan nasıl alabilirim seageta barracuda var 600 e falan 500 e 450 ye falan nasıl bulabilirim 1658920078 İkinci el düşündüm ama güvenemedim
  7. ahmet enes çakırcı

1TB HDD ÖNERİSİ YARDIM EDERMISINIZ

hdd alıcam çok bi bütçem yok 550 tl 1tb ssd çok pahalı olduğu için alamıyorum sistemime uygun 550tlye 1tb hdd önerilerinizi bekliyorum sistem bilgileri fotoda anakart falan yaziyor
Top Bottom