Arama sonuçları: *

1. EXODIA

Öneri Film depolama için hangi disk tercih edilmeli?

Arkadaşlar selamlar. Bluray ve 4k film arşivi yapıyorum, şu an elimde 1 TB Hdd var ona depolama yapıyorum ama dosya boyutları fazla olduğundan yetmiyor. Bu yüzden yeni bir disk satın almak istiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Hangi disk türünü tercih etmeliyim? Eski tip yüksek...
  2. EXODIA

Yardım Bu SSD ne kadar eder?

Araç içi güvenlik kamerasının kaydını yapan cihazımızın içinden söktüğüm Hi Level Ultra Speed Series 240 gb model ssd’yi satmak istiyorum. Ssd’yi formatladım ve sağlığı %91 olarak gözüküyor. İkinci el olarak satmak istiyorum fiyat olarak ne yazmalıyım?
  3. EXODIA

Yardım Micron 3400 Firmware Update Nasıl Yapılır?

Micron_3400_MTFDKBA512TFH m2 ssd firmware update yapamıyorum. Storage Executive uygulamasından .bin uzantılı dosyayı seçiyorum ama "You must provide a valid firmware update package in .ZIP format." hatası ile karşılaşıyorum.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  4. EXODIA

SSD'lerde 150 TBW yeterli bir değer midir?

Samsung 860 EVO 250 gb model 150 TBW,500 gb versiyon için 300 TBW değeri sunulmuş.Günlük bir kullanıcı(oyun,film) için 150 TBW yeterli bir değer midir?Hangisini tavsiye edersiniz?( SSD'ye sadece Windows 10,Google Chrome,Steam,Cs GO ve birkaç program daha kuracağım.1 TB HDD'yi yedek depolama...
  5. EXODIA

Samsung 860 EVO 250 gb yeterli midir?

Şu an kullandığım laptopta 1 TB HDD var.Onun yerine Samsung 860 EVO 250 gb alıp sistemi SSD ye kurmayı ve HDD yi Caddy ile CD okuyucu yerine takmayı düşünüyorum.SSD ye sadece Windows,Cs GO ve birkaç program kuracağım.Bu depolama alanı yeterli midir?Bütçeyi zorlayıp 500 gb mi almalıyım?
  6. EXODIA

M.2 Sata SSD Önerisi Olan Var mı?

Casper F600 laptop için m.2 sata ssd almak istiyorum.Genelde oyun oynar yada film izlerim.Önerebileceğiniz bir ssd modeli var mı? Kaç gb ssd alsam işimi görür?
Geri