Arama sonuçları: *

1. eyupefe3

Reboot And Select Proper Boot Device Hatası

Termal macun değişimi için anakartı söküp tekrar topladım sistemi şimdi bu hatayı veriyor bütün kablolar doğru yerinde takılı hdd kablosunu 2 kere düzgünce çıkar tak yaptım düzelmiyor neden olur ? 1733845058 Sorunu çözdüm hddnin 1 tane kablosunu başka parçayı sökerken yalnışlıkla sökmüşüm taktım...
  2. eyupefe3

HDD Sağlığı %100 Ama Sürekli Tam Kullanımda ?

Arkadaşlar öncelikle selam,hdd sağlığı %100 ama sürekli boştayken bile hdd %100 kullandığını gösteriyor format atıncada böyleydi nasıl çözebilirim ?
  3. eyupefe3

%100 Disk Sorunu Nasıl Çözülür

Arkadaşlar öncelikle selam,sürekli %100 disk kullanıyor bu yüzden droplar oluyor oyunlarda nasıl çözebilirim ? WD 480gb 7200rpm olması lazım rpm kesin değil ama diğerleri kesin.
  4. eyupefe3

Anakartı söküp taktım ve disk sayısı çoğaldı ?

İşlemci fanını geri takmak için anakartımı söküp geri takmıştım,hem işlemcinin oc'si gitmiş hemde bir sürü disk gözüküyor bunun nedeni ne olabilir ?
  5. eyupefe3

C Diskinden D Diskine attığım dosya çalışmıyor !

Valorant güncelleme gelmiş C diskinde yer kalmadığı için bütün Riot games dosyasını D diskine attım hiçbir hata vs vermedi oyun açılırken aşağıdaki hatayı alıyorum nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim.
  6. eyupefe3

HDD Test Sonuçları Nasıl?

Soru başlıkta. Edit ...
  7. eyupefe3

Hard Disk Sağlık Testi Nasıl Yaparım

https://www.trendyol.com/wd/wd-blue-3-5-500gb-32mb-7200rpm-wd5000azlx-p-69950183?boutiqueId=559106&merchantId=120250&gads=true Bu depolamadan var sağlık testi yapmak istiyorum nerden yaparım ?
Geri