Arama sonuçları: *

1. Samaeldrazi

Macbook nvme yükseltmesi

Macbook Air 256 gb ssdli olan modeli düşünüyorum.Apple orjinal ssdsini çıkarmadan m2 ssd takabilir miyim
  2. Samaeldrazi

Macbook arion kullanabilir miyim

Asus rog arion nvme ssd kutusunu macbook için artı depolama olarak kullanabilir miyim
  3. Samaeldrazi

Inland marka ssd nasıldır

Inland Performance Plus 2TB SSD 3D TLC NAND PCle NVMe Gen 4 x 4 M2 2280 bu ssd nasıldır bunu mu almalıyım yoksa herhangi bir öneriniz var mı
  4. Samaeldrazi

Steamden yüklediğim oyunu flash belleğe nasıl aktarırım

Flash belleğe oyunumu aktarıcam ama oyunu steamden yükledim nasıl aktarırım 1628368156 Burayı flash belleğe mi atacağım
  5. Samaeldrazi

Bir bellekten başka bir belleğe veri aktarabilir miyim

Asıl W10 Klasöründe 27GB Netflix var bunu Yedek klasörüme aktarabilir miyim?
  6. Samaeldrazi

Nvme ssd tavsiyesi arion için

Asus rog strix Arion için kullanacağım performans açısından iyi ve kronik sorunlu olmazsa çok iyi olur Aklımda 500 GB 980 veya 500 GB A2000 veya 500 GB Corsair MP510 var veya 250 GB 980 Pro
  7. Samaeldrazi

Arion hangi nvme ssdyi almalıyım

Asus rog strix arion nvme ssd kutusuna hangi ssdyi takmalıyım? 250 GB 980 Pro mu yoksa 500 GB 980 mi Kingston A2000 500GB mı Ayrıca bir sorum olacak Arion ssd kutusu PCIE 4.0 mı 3.0 mı destekliyor? Min. 250 GB öneriniz olursa sevinirim max. fiyatı uygunsa 1TB değilse 500Gb
  8. Samaeldrazi

Hangi flashı almalıyım

Şuan incehesapta indirim var. Flash bellekte depoladığım 3 dosya var ve program ile şifrelendikleri için çok fazla yer kaplıyorlar Sadece "Encrypted Files Protocol X" dosyasında 3 tane klasör var ve içinde 2 tane metin belgesi var "0kb" boyutunda. Hangi USB Flash belleği almalıyım? - 3.2...
  9. Samaeldrazi

Kaç gb flash bellek almalıyım

Flash Bellekte Folder Lock ve Winrar ile şifrelenmiş dosyalar var ve bu dosyalar fazla yer kaplıyor içinde çok az dosya olmasına rağmen içlerinde sadece metin belgeleri var USB 3.2 veya 3.1 seviyelerinde bir usb arıyorum. 1625323950 up up!.!?
  10. Samaeldrazi

chia için 2. el mi sıfır mı

Chia için 2. el veya sıfır farkı olur mu 2. el almam bir sorun yaratır mı
  11. Samaeldrazi

Harici HDD ile Mining Yapılır mı?

Harici disk ile mining yapılır mı CHİA
  12. Samaeldrazi

Silicon Power markası hakkında düşünceleriniz

Evet konumuz Silicon POWER
  13. Samaeldrazi

Bu videodaki HDD cihazının adı nedir

5.20 Dakikasından başlıyor siyah kutu gibi gözüküyor bunun adı nedir 4 TB HDD alıp daha sonra daha sonra 8 bunlardan kazandığım para ile M2 alıcam ve başka ekipmanlar alıcam. 12 TB ile kaç dolar gelirim olur ve ayda veya haftada kaç chia kazarım
  14. Samaeldrazi

Flash bellek önerisi

Min: 64 GB veya 128 GB eğer ki 64 gb önerecekseniz 60₺ - 128GB önerecekseniz 100₺ Akım Gösterici cihaz için 60₺ Ne işe yarıyor derseniz eğer taktığınız cihaz ne kadar elektrik çekiyor onu gösteriyor.
  15. Samaeldrazi

M2 ye herşeyi atsam sıkıntı olur mu

1 TB Samsung 980 M2 SSD depolamam var.Çok program kurmayacağım herşeyi ona kursam sıkıntı çıkar mı yoksa SSD de alıcam
  16. Samaeldrazi

Bu M.2. SSD Nasıldır?

https://www.hepsiburada.com/samsung-980-1tb-3500mb-3000mb-s-m-2-nvme-ssd-mz-v8v1t0bw-p-hbcv000001d8hp Samsung 980 1TB 3500MB/-3000MB/s M.2 NVMe SSD MZ-V8V1T0BW Bunu aldım şuan için yeterli olur dedim eğer yetmezse Samsung 870 Evo 250 GB sata ssd almayı düşünüyorum. sizce şimdi 1 TB M.2. SSD...
Top Bottom