Arama sonuçları: *

1. Lee-Mi-Hyun

samsung 500 gb ssd hakkında

Arkadaşlar 2 el 700'e %100 sağlık durumlu 500 GB SSD buldum kadıköyde bir dükkan 950'ye sıfır garantili satıyor sizce hangisini almalıyım?
  2. Lee-Mi-Hyun

SSD bozulmuş olabilir mi?

Arkadaşlar okuma hızı bayağı düşük gözüküyor bu işte bir gariplik var, 1.5 yıllık ssd ne yapmam gerekiyor. marka patriot 240 gb
  3. Lee-Mi-Hyun

500-750GB ssd tavsiyesi

Arkadaşlar 2 el sabit sata SSD alacağım hangi markaları tercih etmeliyim? Sıfır link de verebilirsiniz. bütcem max 800 tl
  4. Lee-Mi-Hyun

hdd çalışırken sürtme sesi geliyor

yeni 0 hdd aldım okuma yaparken kulak tırmalayan sürtme sesi geliyor ses az ama kafama takıldı normal mi?
  5. Lee-Mi-Hyun

Bu hdd diske bu oyunu yüklemek mantıklı mı?

Arkadaşlar ark yüklemek için 250 gb hdd disk aldım ama taktığımda 232 gözüküyor ark 228 GB: D sizce yüklemek mantıklı mı? yoksa kalsın mı güncelleme gelse indiremiyecem:D
  6. Lee-Mi-Hyun

Yeni aldığım diskler BIOS da gözükmüyor

Sistemim SSD üzerine kurulu geçen gün 2 adet HDD aldım biri sıfır diğeri az kullanılmış sisteme taktığımda siyah ekran geliyor SATA kablolarını çıkarınca SSD üzerinden sistemi açıyor nasıl düzeltebilirim?
  7. Lee-Mi-Hyun

SSD'nin dolu olması sağlığını etkiler mi?

20 GB boş alan bıraktım yarın HDD gelecek oyunları ona yüklemem mantıklı olur mu yoksa sağlığını pek etkilemezse SSD'ye yükleyeceğim 20 GB alan kalacak.
  8. Lee-Mi-Hyun

100-200 sabit disk önerisi

Arkadaşlar SSD birkaç oyun yüzünden doldu 100-200 civarı depolama alanı yüksek olan uygun sabit disk bulabilir miyim? Link verirseniz sevinirim.
Top Bottom