Arama sonuçları: *

1. Ellie Williams

Öneri 2.5 İnç Disk Kutusu Önerisi Alabilirmiyim

Bana 2.5 inç mümkünse siyah disk kutusu önerebilir misiniz? acaba? Bütçe 50-55 arası.
  2. Ellie Williams

Elimde Bulunan HDD Kaç İnç Acaba

Bu HDD kaç inç acaba laptop içinden söktüm.
  3. Ellie Williams

Laptop Hdd Değerlendirebilirmiyim

Merhaba bozulan laptop'dan kullanmak için HDD'yi çıkardım yeni sistem'de kullanmayı düşünüyorum 6 yıllık bir HDD geçenlerde program'dan tarama yaptığımda bad sector çıkmadı 70'e yakın hızı var bir sorun çıkarmı kullanmamda.
  4. Ellie Williams

Disk Kutusu Nedir ??

Bir iki yerde disk kutusu adı altında bir ürün gördüm nasıl bir kullanımı var ? Depolama birimine zararı olurmu ? Depolama biriminin hızlarını düşürürmü ? Önerebiliceğiniz varmı ?
  5. Ellie Williams

Taşinabilir hdd önerisi

Merhaba 1 tb taşinabilir hdd bakıyorum ps4 için tam emin değilim ama 2.5 inç lazim galiba önerilerde bulunabilirmisiniz ? kendi araştirmamla şöyle bir şey buldum. https://www.hepsiburada.com/seagate-expansion-1tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-stea1000400-p-BD803335?magaza=tamerkenger
  6. Ellie Williams

Taşinabilir hdd önerisi

Tavsiyeler sonucunda linkteki hdd gözüme iyi geldi önerir misiniz? ? 120 hizi var tam anlamiyorum ama 7200 rpm e eşit glb ? bundan ayri 7200 rpm ,1 tb yada 1.5 tb taşinabilir hdd önerebilir misiniz?...
  7. Ellie Williams

Ps4 slim hdd/ssd önerisi

1- ps4 slim 500 gb da kaç gb depolama kaliyor sistem harici 2- ps4 slimin içindeki depolamayi söküp yerine ssd takip içinden çikan depolamaya bir usb aparatiyla ps4 e bağliyayimmi yoksa taşinabilir ssd/hdd mi almaliyim 3- uygun fiyatli ssd/hdd önerebilir misiniz? 500 gb
  8. Ellie Williams

Ps4 e hdd bağlamak..

Merhaba ps4 pro ya elimde bulunan 500 gb lik sata 2 hdd yi bağlamayi düşünüyorum 70 ile 100 arasi yazma hizi var ps4 pronun içindeki hdd ye göre kötümü usb to sata kablosu önerebilir misiniz?
  9. Ellie Williams

hdd durumu nasıl sizce

Merhaba elimde 6 yıllık bir hdd var pc aldığımda 2. depolama olarak kullanmak istiyorum bu hızlar çokmu kötü sizce ayrıyetten 3 ay önce pc mavi ekran verdi kendim düzeltemedim mecbur 60 tl ile format attırdım 500 gb olan depolamam bi anda 270 gb a düştü bunun için bir şey yapabilirmiyim.
  10. Ellie Williams

Ssd ve m2 ssd karşilastirmasi

Merhaba sistemimde a2000 500 gb düşünüyorum 2200/2000 değerleri var 530 tl oyun harici bir işle uğraşmiyacağim ssd ile m2 hizlarina baktiğimda oyunlarda çok farketmiyo a2000 yerine patriot burst almalimiyim 480 gb 430 tl arada 100 tl farkediyor ama ilerisi için m2 daha iyi olabilirmi
  11. Ellie Williams

Laptop hdd pc ye ve ps4 e uyarmi

Laptopda 500 gb hdd var bunu ps4 deki hdd yi sökmeden ps4 e bağliyabilirmiyim bir yolla yada msi mag force 100r kasaya bu hdd yi bağlasam içine hangi dosyalari atmam gerekiyor
  12. Ellie Williams

Ps4 taşinabilir depolama

Ps4 ün yanina 500 gb lik taşinabilir hdd düşünüyorum önerebiliceğiniz varmi birde yükleme süreleri pek problem değil ama ssd nin taşinabiliri varmi varsa ondanda önerebilirseniz sevinirim
  13. Ellie Williams

Sandisk 500 gb ultra m2 ssd

Sandisk 500 gb ultra m2 PCI-express 3.0 484 tl Sandisk 500 gb ultra sata 3.0 ssd 474 tl 3 sorum var M2 daha hizli iken fiyatlari neden ayni M2 nin kronik sorunu varmi ? M2 yi önerir misiniz? daha iyisi varmi
Top Bottom