Arama sonuçları: *

1. wozly

4TB F/P Harddisk Öneri

Merhabalar, şuan kullandığım harddisk sağlığı fazlasıyla düştüğü ve yetmediği için yeni bir disk almak istiyorum, 4TB yeterli olacaktır, oyun, edit, vs depolama olarak kullanacağım ayrı olarak 2TB ssd siparişi verdim lütfen harddisk önerisinde bulunabilir misiniz? Aklımda bu ürün var sizce...
  2. wozly

Adata M2 SSD alınır mı?

merhabalar, çok acil lazım olduğu için hemen sipariş vermem gerekiyor SSD LİNK Sizce alınır mı? öneriniz varsa max bütçem 1300TL
  3. wozly

Yeni Aldığım Harddiskin Testleri

Merhabalar,4 gün önce hepsiburada'dan Seagate Barracuda 1TB modelini aldım ve testlerini sizin ile paylaşmak istedim ; Sizce test sonuçları nasıl? fiyatına değer mi? (319 Tl'ye aldım.)
  4. wozly

7200 Rpm 1Tb Harddisk Önerisi

Merhabalar,önceki harddiskim bozulduğu için yeni bir harddisk almayı düşünüyorum.Forumda Gezinirken Şöyle bir ilan buldum,sizce almalı mıyım veya önerdiğiniz birşeyler varmı? Not : Fazlasıyla Dosya Kopyalama ve GtaV Oynayacağım.
  5. wozly

Bu Fiyata Bu HDD Alınır mı

Merhabalar,önceki konumda hdd'in ömrünün dolduğunu anladım ve hemen yeni hdd arayışlarına geçtim,bütçem düşük olduğu için 2. ele yöneldim ve bu ürünü buldum ; Görseller bu şekilde,fiyatta 180 TL Olarak Anlaştık Sizce almalı mıyım?
Geri