Arama sonuçları: *

1. imemircan

HDD satışları ile ilgili

Selamlar, WD Blue 1TB HDD alma kararı almıştım fakat yenilenmiş HDD lerin de olduğunu öğrendim. Şu linkteki ürün sizce yenilenmiş midir? https://www.hepsiburada.com/wd-blue-1tb-7200rpm-sata-3-0-64mb-3-5-sabit-disk-wd10ezex-p-BD301330?magaza=ALFAM 1621549989 Ayrıca teknobiyotik de var ama iade...
  2. imemircan

Öneri 1TB HDD önerisi lazım

Selamlar, 1TB'lik HDD alıcam. Aklımda Seagate barracuda 1TB 7200RPM vardı. İçine sadece oyun yükleyeceğim. Sizce alınır mı ? Başka önerileriniz varsa (+tecrübe daha iyi olur) tavsiyelere açığım. 1621545192 Dipnot : 2017 çıkışlı HDD alınır mı ?
  3. imemircan

Yardım SSD çıkarıp takmak ?

Selamlar, bir test için ssd yi çıkarıp pc yi çalıştırıp geri takıcam dosyalar zarar görür mü veya bir şey olur mu ?
  4. imemircan

Öneri Bu SSD iyi midir ? Alınır mı ?

Bu SSD'yi kullanan var mı ? Ömrü nasıldır ?
  5. imemircan

Öneri Bilgisayar için SSD önerisi lazım

Selamlar, game garaj'dan yeni bir bilgisayar alacağım. Biliyorsunuz SSD'ler ordan çok fazla tavsiye edilmiyor. Bu yüzden herşeyi yükleyeceğim bir SSD lazım, ilerde bu SSD yi sadece oyunlar için kullanacağım işletim sistemini vs. için ilerde m2 alacağım. Yani anlayacağınız bana yarı ömürlük bir...
  6. imemircan

Yardım Samsung SSD sıcaklığı

Önceden Google'da falan gezerken Samsung sata bağlantısına sahip SSD'im 33-35 derecelerde gezerken 39 dereceye ulaştı ve ortalama 39 olarak geziyor. Asıl sorum şu bu sıcaklık ileri dönemlerde artar mı ? Sebebi ne olabilir ?
  7. imemircan

Yardım PS4 harddisk'i Laptop'a olur mu ? Tam tersi de olur mu ?

İkiside 2.5'lu hdd laptop'umdaki western digital ps4'deki HGST olması lazım laptopta en fazla 200gb kullandığım için 1tb fazla geliyor. Sizce olur mu ?
  8. imemircan

Öneri WD Elements 500gb mi ? Seagate expansion 1tb mi ?

Playstation 4 için kullanıcam 500gb bana yeterli ama oyun oynayacağım için hangisi daha iyidir diye merak ettim. Sizce ?
  9. imemircan

Öneri Seagate expension mi samsung m3 mü ?

Playstation 4 için kullanıcam sizce hangisini almalıyım ? (ikiside 1tb)
  10. imemircan

Öneri Hangi harici harddisk almalıyım ?

Samsung'un m3 1tb harici hard disk ile seagate expansion 1tb harici hard disk arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ? Not: Playstation 4 için kullanılcak. 1592830203
Geri